Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки

Загрузка...

33dcb7d559f907704b65b5f8d0b1fde9 Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки

Татуаж брів — це унікальна можливість підправити форму брів (а іноді і кардинально її змінити, приблизно, на три роки. Існує два методи : волосковый метод, коли промальовується кожен волосок і татуаж-розтушовка, коли майстер надає брови більш яскравий і насичений колір.

7f54996ca887424fb6667b89c8387d9d Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки

Татуаж-розтушовка виглядає дуже натурально і її неможливо розгледіти навіть на дуже близькій відстані. Виглядає супер ідеально і натурально.

68747aa5b4b71c41ed895f81842400cf Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки

Процес створення ідеальних брів за допомогою татуажу:

  • Ескіз. На першому етапі майстер видаляє зайві волоски і малює звичайним олівцем красиві бровки.
  • Малюємо брови. Спеціальним олівцем-маркером промальовується вже схвалена форма брів.
  • Вибір пігменту. Мабуть самий важливий і відповідальний момент — це вибір пігменту, де добре підходить приказка «Сім разів відміряй, один раз відріж». Брови повинні виглядати натурально, а якщо виникають абсолютно нові, їх колір повинен підходити під колір очей і тон вашого обличчя.
  • Знеболювання. Якщо ви дуже чутливі до болю, брови змащують спеціальною маззю, яка заморожує і робить процес безболісним.
  • Нанесення пігменту. Спеціальною машинкою майстер вводить пігмент у верхні шари шкіри. Пігмент проникає неглибоко, тому через 3 роки від зникає практично повністю.
  • Загоєння. Днів 7 ваші бровки потребуватимуть косметичному вазелиное.

Але татуаж брів можна робити не всім.

Протипоказання до даної процедури:

  • вагітність
  • цукровий діабет
  • епілепсія
  • погана згортання крові
  • загострення хронічної хвороби
  • погане загоєння ран
  • родимки на бровах
  • бронхіальна астма
  • псоріаз
  • дерматит
  • слабкий імунітет
  • період прийняття антибіотиків
  • менструація

Ну і пропоную почитати відгуки дівчат, які зважилися на татуаж-растушевку брів, але перед цим подивимося фотографії з розряду «до і після».

248baaca9bb33b6bdb51683c8310a7e1 Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки
516cc58a14f6e17cbb35ea755a7c4a44 Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки
938ec3759f4cb8a29244b8d9f70f5e87 Татуаж брів фото до і після з розтушовуванням відгуки

  • Наталя, 23 Жовтень 2012

«…Все життя я не вважала себе особливо красивою — мені здавалося, що у мене хоч і непогана, але сама звичайна зовнішність плюс до цього довго мучила проблемна шкіра. Зараз я вважаю себе симпатичною — і це найголовніше, що подарував мені татуаж. У зовнішності у мене все не погано, але все ж особі не вистачає чогось, не вистачає якогось акценту. І довго не могла зрозуміти чого ж саме, пробувала різні види макіяжу, різні зачіски, але все не те… Доки мені не прийшла в голову ідея пофарбувати брови фарбою для брів. Перший раз у мене вийшло це досить таки криво, але я відразу зрозуміла, чого мені не вистачало!!! Так і було прийнято рішення зробити татуаж брів і повік. Я довго не роздумувала, не було всіх цих «хочу але боюся», «страшенно боляче», я просто пішла і зробила! У перший раз я зробила собі дуже тьмяно, але пізніше зрозуміла, що мені піде і темні тони, пішла через пів року і посилила тон майже до самого насышенного і ні краплі про це не шкодую. Зараз я вважаю своє обличчя симпатичним — акцент на очі і брови робить моє обличчя виразним, я вже не стримуючись, як раніше ходити при чоловікові без косметики, проходячи повз дзеркала я бачу симпатичну дівчину, а не сіру мишу. Та чого там приховувати — раніше мені настільки не подобалася своя зовнішність, і навіть будучи вдома сама фарбувала очі…»

  • Ольга, 2 Липня 2014

«…Майстри ми шукали разом з моєю сестрою, ми зважилися удвох робити татуаж брів. До вибору ми підійшли серйозно і не дивилися роботи майстрів в інтернеті, а шукали через знайомих, хто у кого робив. Найголовніше, побачити роботи майстра на власні очі, а не довіряти фотографій в інтернеті. До речі, перед процедурою потрібно:

— потрібно вимити волосся (коли йшла на татуаж, мені про це ніхто не сказав і я прийшла з несвіжою головою, а потім виявилося, що мені три дні не можна мочити брови. Це було великою проблемою, тому що, душ можна приймати сміливо, брови в цьому не беруть участь, але вимити волосся і не зачепити брови, це складно, так як чіпати їх не можна)

— потрібно бути вільною пару днів або не робити татуаж перед важливими заходами (так як в перший день у вас буде виділятися сукровиця з ранок і вам потрібно буде постійно її промакивать. А найголовніше, вам потрібно змащувати брови постійно або спеціальним засобом, або косметичним вазеліном, для швидкого загоєння. Я думаю ви не хочете з жирними бровами прийти на свято?)

— бажано не робити бойовий макіяж очей, так як при татуажі у багатьох людей і в мене сльозилися очі, та немає навіть лилися сльози і олівець під оком і на слизовій був розмазаний. Візьміть з собою серветки вологі і сухі.

— і взагалі ідеально прийти на процедуру з сестрою або подругою, так як майстер, вам буде пропонувати форми брів і самій не завжди можна вибрати ідеально, тому що погляд замилений і все начебто добре, але тільки людина може подивитися свіжим поглядом. Татуаж не на один місяць і навіть не на рік, тому треба підходити до нього ґрунтовно.

ПРО САМУ ПРОЦЕДУРУ:

  • Спочатку ви обговорюєте з майстром форму, він малює її контуром на ваших бровах, після ви обираєте більш природний для вас колір, в моєму випадку майстер просто подивилася на мої брови і взяла сама такий же русявий колір. Але я спочатку говорила про, що не хочу щоб брови були не природного коричневого кольору і інших дивних квітів, мені потрібен був натуральний русявий.
  • Після брови мажуть спеціальним кремом, для місцевої анестезії, ви з ним чекаєте 10 хвилин і приступаєте до процедури.
  • Майстер перед вами відкриває нову стерильну упаковку з голкою, і вставляє її в свій апарат для татуажу. Виглядає він як маленька письмова авторучка з тоненькою голочкою, яку тільки що при вас дістали.
  • Майстер ставить поруч баночку з фарбою, накриває її і приступає до роботи.

ПРО ВІДЧУТТЯ

Скажу вам чесно відчуття неприємні, але терпимі. У волосковой техніці майстер дряпає вам штрихи по зростанню ваших брів. Процедура триває близько години для двох брів і постійно ці дряпають руху, контур кожен штрих неприємні і болючі, чекаєш коли це вже закінчиться і очі починають сльозитися автоматично. Моїй сетричке теж було дуже боляче, але наш результат вартий цього!=))

Після процедури, перший день вам потрібно буде вымакивать сукровицу і мазати брови косметичним вазеліном протягом тижня. Через тиждень брови вже будуть в порядку і зійдуть скоринки. У мене вони були майже непомітні, я постійно думала де-ж скоринки і вони особливо мене не відвідавши (не включаючи двох якихось залишків коричневого кольору) покинули. Через місяць або два, на ваш розсуд потрібно прийти на корекцію.

Загалом я дуже рада, що зробила татуаж, так як тепер:

+ брови тепер постійно виглядають доглянутими

+ майстер відкоригував їх форму

+ брови легко щипати по контуру

+ легко стригти по контуру і доглядати

+ економить час для макіяжу…»

  • Катерина, 18 квітень 2015

«…Не Рекомендую звертатися до першого ліпшого майстра! Ні в якому разі не поспішайте з вибором! Мій вибір відразу ліг на майстра, роботи якого я бачила вживу дуже багато разів. Всі роботи були виконані дуже якісно і красиво. Абсолютно всі носительки брів від цього майстра були в захваті!

Коли Ви прийдете в салон, на самому початку, скажіть майстру про свої уподобання за формою і кольору брів. Потім Ви вибираєте форму і, відповідно, колір. Мені показували на фото велику кількість робіт з різним кольором брів і я сама вибрала підходящий для себе. Спосіб нанесення я вибрала — растушевку.

Мене відразу попередили, що колір, який буде після процедури, буде набагато темніше (на 40-60%), але десь через місяць буде саме таким, який я вибрала…»

  • Лідія , 4 Грудень 2012

«…Давно мріяла про татуаж тому що брови були різні(неправильної форми). Погано росли,на одній бровці були шрамики невеликі, після невдалого вищипування брів в дитинстві. Пішов вже третій рік з початку проведення татуажу, а я як і раніше рада, адже акуратні брови дуже міняють погляд, так і особу в цілому в кращу сторону.Та й ціни зросли. Добре що корекцію я встигла протягом 3 місяців зробити…»

  • Ліка , 12 вересень 2014

Про татуаж я думала і думала року два точно, все це час підфарбовуючи брови олівцем і фарбою, поки не зважилася зробити цю процедуру з кількох причин: по-перше, я хотіла симетричні брови, по-друге, я постійно втрачала їх форму з-за того, що брови швидко відростало, по-третє, я витрачала чимало часу щоранку на оформлення брів і далеко не завжди виходило зробити їх однаково красиво і рівно.

процедура складається з трьох етапів:

1. Анестезія -20 хвилин, спеціальним гелем.

2. обговорення форми і ескіз. У мене це зайняло хвилин 25, майстер кілька разів коригував малюнок.

3. сама процедура. Відчуття як ніби по шкірі водять нігтем, зовсім не боляче. Але коли проходить анестезія, відчувається печіння, ніби на місці брів садно.

Підводячи підсумок, Хочу сказати, що до цих пір не вважаю свої брови ідеальними, але той факт, що можна економити купу часу вранці, не бояться бути без макіяжу при своєму чоловікові, спокійно ходити на пляж і в сауну, а так само бачити своє обличчя в дзеркалі більш симетричним і акуратним, мене безумовно радує.

З недоліків можу відзначити досить високу ціну, а так само ризик потрапити до некомпетентному і недобросовісному майстру, не професіоналу своєї справи, який зробить з ваших брів щось жахливе, що доведеться потім зводити лазером.

Буду робити і коригувати ще, а якщо посвітлішає, можна просто підфарбовувати і підщипувати брови за новою формою, що все одно зручніше, ніж щоразу шукати форму самої…»

  • Зоя, 2 Серпень 2014

«…Я зважилася на цей відчайдушний крок перед літом. Взагалі, влітку я намагаюся ходити без макіяжу. Коли жарко, то мені некомфортно навіть з тушшю для вій, не кажучи вже про решту косметиці… та й брови мають властивість вигоряти і ставати безбарвними, а так як я любитель засмагати, то для мене ця проблема стоїть особливо гостро. Тому після двох місяців роздумів і вагань, я зрозуміла — ПОРА тягнути більше не було сенсу, на носі літо, і я записалася на татуаж брів. Вибирала майстри дуже ретельно.

Чого я хотіла. Я хотіла максимально природні брови, але волосковый метод мене якось не вражав, мені хотілося ефекту, як-ніби підмальовані брови тінями.І я з допомогою майстра визначилася, обрала м’які краї. Я вирішила, що мені не потрібні широкі татуйовані брови, як роблять деякі, а ось підкреслити свою форму — те, що треба.

Як це відбувалося. Перш за все майстер лінійкою зміряла мої брови і зробила розмітку червоним олівцем, щоб зробити брови пропорційними і однаковими. Мої брови були асиметричні — одна брова ширше і довше, друга більше вигнута. Після, майстер намалювала бажану форму, показала мені, вислухала мої подальші побажання, підмалювали де потрібно.

Потім обезболила мої брови (думаю, що я могла б обійтися і без цього, так як у мене високий больовий поріг). Чим саме вона знеболювала я не питала, але це був не крем, а якась рідина (лідокаїн?), якою вона намазала потрібну область і прилепила зверху плівку.

Поки рідина заморожувала мої бровки, ми підібрали колір з урахуванням кольору моїх волосся і шкіри. Майстер змішувала кілька кольорів (все-одно, я попросила на півтону темніше, так як знала, що брови трохи вигорять на сонечку скоро).

Після того, як рідина подіяла, вона почала робити татуаж. Відразу показала мені, що голка нова, распечатывала при мені (будьте тут уважні, раптом попадеться економний майстер, навіщо вам потім зайві проблеми).

Відчуття. Особливих відчуттів не було, здавалося, що грифелем олівця водять по брови, пару раз попалися ділянки менше обезболенные, але все терпимо і не боляче, просто відчувалося невелике пошкрябывание.

Тривалість. Тривала процедура «набивання» близько півтори години, зараз і не згадаю точно скільки. Скажу відразу, нуднуватим, але, якщо чесно, я не особливо люблю балакучих майстрів, будь-то манікюрниці, перукарі, або хто-небудь ще
Лежати в одному положенні було не надто комфортно, але я навіть примудрилася трохи задрімати під звуки телевізора.

Результат. Результат відразу після процедури мене шокував! Я просто не очікувала, що дивлячись на себе, побачу в дзеркалі обличчя кавказької національності! Трохи удар не вхопив
Я звичайно була готова, що брови темніше і ширше відразу після татуажу, але блін, у мене був вигляд, ніби я фломастером їх намалювала! Надівши величезні окуляри (я взяла їх з собою, навіть не думаючи, що вони ТАК мені знадобляться), я вийшла на вулицю. По дорозі, мені здавалося, що всі на мене дивляться
Ще й жила я в іншому кінці міста. Ось так виглядали мої брови до того, як зійшли скоринки (на пучочек на правій брові не звертайте уваги, я вже з ним розлучилася.

Протягом трьох днів я намагалася звести своє перебування на вулиці до мінімуму, лише раз чи два, вискочивши в магазин за цей час. Загалом, відчула себе затворником
За цей час руки постійно мимоволі тяглися до новоспеченим бровам, завагалася себе обсмикувати. В перший день навіть область над очима трохи нила, неприємне відчуття. Всі ці дні з мазала маззю і протирала розчином, що порекомендувала майстер.

Коли скоринки зійшли, то колір став набагато світліше і контур м’якше, ніби брови підведені спеціальними тінями. Через місяць я вирушила на корекцію. Попросила майстра зробити брови трохи темніше і трохи ширше. Відразу після корекції брів мали такий самий вигляд, як і в перший раз після татуажу — темні і широкі, але знову ж таки, до тих пір, поки не зійшли скоринки.

Я ЗА татуаж, головне, щоб він виглядав не як щось чужорідне на обличчі. Пам’ятайте, що мода змінюється, а природність завжди цінується. І не потрібно малювати на обличчі «чужі» брови (деякі роблять собі якийсь нереальний вигин), краще підкреслити те, що дано природою…»

  • Олена , 2 травень 2014

«…Добрий день, мої хороші дівчатка! Сьогодні я розповім вам про процедуру, до якої я йшла дуже довго, крізь терни побоювань і страхів.. —татуаж брів.

Знаю, що багато дівчинки категорично проти татуажу! Напевно, раніше я була однією з них.. Терпіти не можу «маркерні брови, дико боялася отримати зараження, так і просто страшно було одержати непередбачуваний результат.

Думка змінилося в одну мить, коли я побачила на знайомій результат роботи однієї з місцевих майстрів. Мене здивувало, що бровки можуть виглядати так добре, і цілком природно. Але навіть побачивши роботу, я не відразу записалася до майстра. Мені знадобилося півроку переконань, збору відгуків, спостережень за результатами робіт (благо, містечко у нас маленький, а майстрів від сили 5-6, і мого майстра знали дуже хвалили багато). Весь цей час я малювала бровки карандашиками, тінями, і… думала, думала, думала…

І ось я зважилася.  Я ходила на корекцію, але не через необхідність, а просто тому, що ніби як належить…
Думаю, так пігмент ліг якісніше, і вистачить його на довше.

По природі у мене брови темні, форма теж гарна, і мені йде. Але фарбувати все одно доводилося, так як волоски досить рідкісні, і якщо пара випадала в процесі природної «линьки», то лисини були видні…»

  • Кіра, 20 лютий 2015

«…Свій перший татуаж брів я зробила коли вчилася в школі в 11 класі . Я прийшла до цього через 2 роки мук з олівцем , після змащених брів влітку,і взимку після шапки .У класі не всі розуміли що сталося з моїми бровами,чому вони в один прекрасний день опухли,через 3 дні вкрилися кірками,а через тиждень зовсім пропали .

Перший раз я робила татуаж в салоні, сподівалася що ось саме там мені зроблять все ідеально,що ті хто скаржиться про поганому результаті — робив на дому.

Через деякий час я зрозуміла що дуже помилялася , побачивши як синіє мій татуаж,а далі вже мені вказали на шрам на брові який мені зробили в салоні .

Через 2,5 року я захотіла змінити форму і колір брів ,але з вибором майстра підійшла дуже серйозно .Познайомилася зі своїм майстром в ВКонтакте , ретельно вивчивши відгуки та фотороботи я записалася на татуаж .

Звичайно я думала що мій старий татуаж без проблем можна накласти новий ,адже форма буде ширше і колір буде темнішим ,ні,я помилялася .Майстер мені настійно рекомендувала зробити хоча б одну процедуру лазерного видалення ,на що я погодилася . Я звичайно була дуже засмучена адже прийшла за гарними бровами а пішла без гарних нових і без старих , з сивими( волосся частинами знебарвлюється від лазера) і опухлими.

Процедуру татауажа можна робити тільки через 2 місяці після лазерного видалення.Це були жахливі 2 місяці!

Нарешті настав день, коли я пішла на татуаж ,АЛЕ майстер запропонував для більш кращого результату ще раз видалити старий,я категорично відмовилася, прожити ще такі ж жахливі 2 місяці я не хотіла !

Як проходить процедура пермаментного татуажу.

З самого початку, майстер взяла олівець і намалювала ту форму що підходить моєму обличчю, я не стала заперечувати, адже вона намалювала саме ті брови, що я хотіла,в старому татуажі у мене був чіткий вигин брів, що робило обличчя грубіше і агресивней ,я хотіла зробити більш м’який вигин , товщину вона намалювала теж ідеально .Після потверждения нової форми брів, почалася процедура нанесення татауажа.

Початок процедури почалося з знезараженні та наносение знеболювальною мазі,далі нанесення татуажу,і так само в процесі нанесення майстер протирала мені бровки шевцем з знеболюючим засобом. Незнаю як було б без знеболювання ,але біль відчувалася , у порівнянні з першим разом набагато менше ,перший раз я ревіла,все таки все залежить від майстра і досвіду . Через місяць я пішла на корекцію,трохи додали кольору,зробили потемнінь ,від майстра я пішла задоволена . Тепер бровки я фарбую тільки фарбою для брів , так як на тлі чорного волосся на голові вони виділяються .

Догляд

Дівчатка ! Повірте моєму досвіду! НЕ МОЧІТЬ , НЕ МАЖТЕ ! Бережемо брови від будь вологи(крему,піт, лазні,сауни, дощ тощо) поки не відпадуть кірки! Тільки завдяки цьому у вас татуаж буде рівним , і збережеться максимум пігменту.

Перший татуаж зроблений в салоні , я з мазала рекомендації майстра заживляющей маззю, і в підсумку після того, як зійшли кірки ,мій татуаж був трохи темніше шкіри,на 1 тон, і не поспішав темніти , майстер пояснила це тим, що організм відштовхнув пигмен.Ну ладно , корекцію зробили , колір набила набагато темніше ! АЛЕ мені зробили шрам! майстер вирішила глибше забити мені фарбу, і тим сами зробила шрам !

Корекція

Другий же раз у ФАХІВЦЯ , мені корекція знадобилася лише для того що б додати колір , так як вона не зважилася мені багато чорного пигмета додавати, вирішили що на корекції подивимося скільки ще чорного додати що б брови були природні і не сині.

Мої поради,засновані на 2х дослідах татуажу в різних майстрів .

  • НЕ варто робити татуаж в салоні де майстер робить інші крім процедури татуажу ,як було в моєму випадку, вона і татуаж набиває,вона і пілінги робить і масочку,і епіляцію і обгортання і те і се(ну не вірю я в таких майстрів на всі руки )! який у неї досвід саме в татуаж? вся вона віддається саме спеціальності татуажу? як часто вона проходить навчання саме по татуажу ?! ні хто не знає !
  • НЕ мажемо ні чим! хто б що не говорив ! про косметику забуваємо на 2 тижні, миємося під душем з обережністю ,теж саме і після корекції .
  • Ретельно продумайте форму і колір брів,це на 1-5 років , есл ви планували мене колір волосся , тоді відкладіть затію з татуажем поки не визначитеся з кольором волосся .
  • Не варто робити занадто гострий вигин брів,це виглядає агресивно і не природно,в будь-якому випадку .
  • Обов’язково поцікавтеся як майстер стерилізує свої інтрументи, уважно слидите за тим чи змінює вона рукавички , вона обов’язково повинна одягнути нові рукавички перед вами ,краще якщо майстер використовує одноразові голки, адже це економія часу,нерв і саме главое безпеку клієнтів .
  • фарбуйте брови фарбою якщо волосся відрізняються за кольором від кольору волосся на голеве ,виглядає це так ,шкіра профарбована а волосся немає .

В обох випадках ,техніка перламетного татуажу була РОЗТУШОВКА

 

У загальному і цілому про процедуру .

Не дивлячись на біль, не естетичний вигляд протягом 2х тижнів після татуажу,на всі незручності, пов’язані після процедури, Я РЕКОМЕНДУЮ ТАТУАЖ БРІВ ! Адже це, економія часу , гарний вигляд у будь-яку погоду , і гарне обличчя!..»