Шовкова сукня — влітку і взимку!

Шовкові сукні — одна зі складових модного літнього гардеробу, як нинішнього, 2010 так і майбутнього року. Великі дизайнери в своїх колекціях щороку демонструють моделі шовкових суконь, доповнюючи їх новими модними деталями, «грають» з довжиною і аксесуарами.

шелковое платье

У нових колекціях дизайнери пропонують нам одягтися в шовкові сукні максі. Крім того, як і раніше актуальними будуть короткі шовкові сукні.

Модні моделі шовкових суконь можуть бути пишними до низу або бути по фігурі, але найпопулярніші моделі — сукні, що нагадують сарафани.

Зустрічаємо літо в шовковій сукні

У теплу пору дизайнери закликають жінок одягати шовкові сукні яскравих кольорів. Серед модних відтінків лідирують — яскравий апельсиновий, смарагдовий, рожевий, пристрасний червоний, прохолодний аквамариновий, сонячний жовтий, та ін

У шовковій сукні соковитого відтінку ви будете найколоритнішою дівчиною на вечірці. Для тих, хто хоче вийти в світ в усій красі, потрібно звернутися до актуального тренду — шовковій сукні із золотим, бронзовим, срібним, сталевим сяйвом. У такій сукні ви будете немов королева!

Вишукано і особливо елегантно виглядають білі або чорні шовкові сукні, а також моделі в чорно-білому виконанні. Дизайнери прикрашають моделі своїх суконь модними на сьогоднішній день рюшами, драпіруванням. Дійсно, легкий, струму.xbq шовк, спадаючий хвилями, виглядає жіночно, кокетливо, грайливо.

Так, наприклад, бежеву сукню з драпіруванням представляє бренд Pinko. Бренд Max Mara пропонує дивовижне плаття бежевих тонів з поясом. Ця деталь супер актуальна для нинішнього року.

Дизайнери Pennyblack створили шикарне літнє плаття з шовку. Особлива родзинка сукні — її кольорове виконання. Яскраво жовте плаття виглядає дуже вишукано.

Моделі шовкових суконь

Модні фішки літніх шовкових суконь — пройма на одне плече, глибокий виріз. Модні малюнки шовкових суконь — квіткові мотиви, геометричні абстракції, а також малюнок пейслі. Цей малюнок закріпився за стилем хіпі. Багатобарвний візерунок, який дивовижно виглядає на шифоні спідниць, шарфах і навіть купальниках, не деформуючих малюнок, знайшов відображення і в шовкових сукнях.

Якщо ви хочете купити модне шовкове плаття з малюнком пейслі, то пам’ятайте про те, що воно потребує суворого дотримання стилю. Краще за все воно буде поєднуватися з етнічними прикрасами і сандалями.

Однотонні моделі стилісти радять носити з колготками щільними або прозорими і взуттям на високих підборах. Це може бути ботильйони, висотою до щиколотки, босоніжки або туфлі з відкритим миском.

Жіночні шовкові сукні в будь-який час року

Незвичайно жіночне, витончене шовкове плаття буде прекрасним нарядом для вечірки, дискотеки або вечері при свічках.

Дизайнери неодноразово доводять, що якщо правильно підібрати аксесуари, шовкове плаття можна носити і в прохолодну пору року!

Так, наприклад, можна одягти шовкове плаття з теплими колготками в тон. Можна одягти сукню також під чоботи, довжиною до колін на тонких високих підборах. Вовняна кофта великої в’язки доповнить ваш образ. Зіграйте на контрастах! У менш прохолодний час можна надягти плаття з коротким піджаком.

Не варто надягати ніжне, витончене шовкове плаття з грубими черевиками. Не потрібно надягати також під сукню водолазку чи блузку.

Фото шовкових суконь

Загрузка...

Джерело: ona-znaet.ru