Сукні із завищеною талією — 200 моделей

Сукні із завищеною талією вперше з’явилися в Стародавньому Єгипті. Єгиптянки першими стали зав’язувати низ спідниці вузлом під грудьми.

Сукні із завищеною талією

Сукні із завищеною талією

Таким чином, вони домагалися ефекту збільшення грудей. На сьогоднішній день багато жінок закохані в сукні із завищеною талією. Такі моделі суконь дуже часто можна побачити на подіумі.

Дизайнери представляють різні фасони суконь, які призначені як для прогулянок, так і виходу у світ. Зазвичай вечірні сукні мають довжину в підлогу, а лінія талії розташовується безпосередньо під грудьми. Для прогулянок з друзями, походів по магазинах можна вибрати коротке плаття з спідницею трапецієподібної форми. Його можна носити з легенсамі і зручними балетками.

Дуже красиво виглядають сукні із завищеною талією на дівчатах зі стрункою фігурою. Проте вміло підібране плаття зробить пишечек візуально більш стрункими. Так власницям пишних форм потрібно вибирати плаття з легких, струмуючих тканин.

Для жінок з широкою талією потрібно вибирати моделі суконь А-подібного силуету з оригінальними деталями.
Спідниця такої сукні має вигляд дзвоника. Такий фасон сукні підкреслить достоїнства Вашої фігури.

Модні сукні із завищеною талією

Модні тренди — асиметричні елементи, велика кількість рюшів, драпірування знайшли віддзеркалення і в сукнях із завищеною талією. Однак, якщо Ви хочете надіти плаття з рюшами або драпіруванням, дизайнери радять поставитися до своєї фігури дуже критично. Якщо у Вас широкі стегна і талія, краще зупинити свій вибір на іншій моделі.

У нових колекціях дизайнерів популярна також модель сукні з проймою на одне плече. Найчастіше на показах нових колекцій були представлені сукні з легких, струмуючих тканин: шовку, гіпюру, шифону, органзи, а також атласу та оксамиту.

Модна кольорова гама — блакитний, рожевий, синій, червоний, сірий. Модними будуть як однотонні моделі, так і плаття з квітковими мотивами, абстрактними фігурами. Для особливих урочистих випадків можна вибрати золотий і срібний кольори, які як і раніше в моді.

Сукні із завищеною талією — колірна гамма

Дуже актуальними будуть сукні із завищеною талією чорного або білого кольору, а також у чорно-білій гамі.

Для самих сміливих жінок, дизайнери пропонують плаття в бежевому виконанні. Тілесний відтінок настільки природний, що може викликати ілюзію голого тіла.

Модний фаворит — плаття з завищено талією з проймою на одне плече, зшите з тканини що  переливається.

Загрузка...

Сукні із завищеною талією — моделі

Сукню із завищеною талією — вдалий варіант для дівчат з виступаючим животиком. Вільний низ сукні допомагає приховати його. Ось чому такий фасон сукні дуже часто вибирають вагітні жінки.

Вибираючи вечірній варіант, дизайнери радять сукні з високою лінією талії прямо під грудьми, яка виділена широким поясом.

Взагалі, за прогнозами великих дизайнерів, модними в 2011 році будуть сукні із завищеною лінією талії з «яскравою» деталлю. Модні «фішки» — бант, стрічка, квітка або гарна брошка. Якщо Ви надягнете взуття на високих підборах в дуеті з сукнею із завищеною лінією талії — це дозволить візуально зробити Ваші ніжки більш стрункими і довгими.

Законодавці мод рекомендують також відкриті моделі вечірніх суконь із стрічками під грудьми з оголеною шиєю, руками і глибоким декольте. У такій сукні Ви будете виглядати дуже жіночно і сексуально.

Весільні сукні із завищеною талією

Завищена талія — класика весільної моди. Такий фасон весільних суконь протягом багатьох років не виходить з моди.

Вибираємо сукню із завищеною талією

Сукні із завищеною талією на сьогоднішній день переживають свій тріумф. Справа за малим — правильно подати своє вбрання.

Виберайте такий рівень талії, який вигідно підкреслить Вашу фігуру. Якщо у Вас тонка талія, можна вибрати модель сукні з лінією талії як прямо під грудьми, так і трохи нижче. Для власниць широкої талії краще вибирати плаття з лінією талії безпосередньо під грудьми.

В якості вечірньої сукні краще підійдуть довгі моделі. Менш святковий варіант — короткі сукні. Сукні із завищеною талією в залежності від моделі можна носити як з тонкою шпилькою, так і з взуттям на платформі або танкеткою.

Дуже елегантно виглядають сукні з накидкою, яка може служити прекрасним доповненням до Вашого наряду. Особливо актуальна буде вона у вечірній час, коли може похолодати.

Завищена талія — прийом, запозичений з грецького стилю, перетворить Вас на богиню краси. Вибираючи вбрання, не бійтеся сміливих, неординарних рішень.

Сукні із завищеною талією — фото

Джерело: ya-modnaya.ru