Стрижка каре — 250 красивих фото

Стрижка каре припускає, що волосся стрижуться по одній лінії. Такий прийом дозволяє візуально надати волоссю «тяжкість », візуально зробити їх більш густими.

Стрижка каре

Історія стрижки каре (фото)

Прийнято вважати, що стрижку каре придумали стародавні єгиптяни. Протягом багатьох століть зачіску типу каре носили чоловіки.

На думку перукарів, стрижка каре користується популярністю протягом декількох десятиліть. За легендою, першою хто зробив цю зачіску була цариця Клеопатра. Її магічну привабливість багато хто пов’язував саме з зачіскою.

Особливий інтерес проявили жінки до стрижки у 20-х роках 20 століття, коли вони оцінили зручність коротких стрижок.

З часом стрижку каре стали носити багато жінок. Ця зачіска по праву визнана однією з найпопулярніших. Одна з причин цього — те, що каре однаково доречно як варіант офісної зачіски, зачіски для вечірнього виходу і прогулянок з друзями. Стрижка каре зручна, практична, а найголовніше — легко трансформується з звичайного варіанту в вечірній. Досить прикласти мінімум зусиль, трохи фантазії 15-20 хвилин часу і вечірня зачіска готова!

Незважаючи на те, що стрижку каре вважають універсальною, краще всього виглядає вона на прямому або злегка кучерявому волоссі.

Варіанти стрижки каре (фото)

Варіантів стрижки каре дуже багато. Вона може бути гладкою і об’ємною, припускати наявність прямої або «косої» чолки або взагалі обходитися і без неї. В останньому випадку волосся можуть зачісувати вгору. Такий варіант стрижки каре зорово «подовжує»обличчя.

Можна виконати короткий і довгий варіант стрижки каре, однак оптимальною, класичною прийнято вважати стрижку, довжина волосся при якій сягає середини шиї. При цьому прядки мають різну довжину, але загальну лінію зрізу; верхні прядки волосся — найдовші.

Існує кілька варіантів стрижки каре. Це може бути каре з видовженими спереду прядками, каре з закрученими вгору кінцями волосся. Такий ефект досягається завдяки градуюванню і відтягуванню горизонтальних прядок. Не менш популярний варіант стрижки з овальним контуром. Однак такий варіант навряд чи буде виглядати виграшно на повних дівчатах або дівчатах з круглим обличчям. Дуже красиво, оригінально виглядає асиметричне каре, яке, як кажуть стилісти, буде дуже популярне в 2011 році.

Стрижка каре вміло підкреслює достоїнства зовнішності дівчини. Особливим успіхом користується стрижка каре з коротко підстриженою потилицею і пишною масою волосся спереду.

Кому йде стрижка каре? (фото)

Стрижка каре однаково гарно виглядає як на тонкому, так і на густому волоссі. Досвідчений перукар підбере індивідуальний варіант стрижки каре і техніку стрижки відповідно до типу волосся та його особливостей.

Фарбування волосся і мелірування зі стрижкою каре (фото)

Загрузка...

Зробити стрижку більш цікавою можна за допомогою фарбування, як усього волосся, так і окремих прядок. Так, наприклад, забарвлене в темний колір волосся підкреслять контур самої стрижки і візуально зроблять її більш об’ємною.

Уміло виконане колорування виграшно представить натуральний колір волосся. Дуже часто перукарі забарвлюють кілька прядок світлого волосся в ще більш світлий колір, такий підхід дозволяє зробити зачіску більш виразною.

Укладки стрижки каре (фото)

Взагалі, зробивши стрижку каре, не бійтеся експериментувати.

  • Для того щоб укласти волосся зі стрижкою каре, потрібно розподілити на вологе волосся по всій довжині засіб для укладання (ідеально-мус), а потім висушити волосся, використовуючи фен.
  • За допомогою круглого гребінця з боків завийте волосся у напрямку до обличчя. Можна обробити за допомогою пальців кінчики волосся спеціальним засобом (гелем, воском), щоб підкреслити структуру стрижки.

Чим можна урізноманітнити стрижку каре? (фото)

  • Можна вибрати як прямий проділ, так і проділ зигзагом або косою. Для вечірнього варіанту можна «виділити » тушшю для волосся або лаком з блискітками.
  • Оформити стрижку каре можна за допомогою різних стильних шпильок або невидимок. Особливо підійде такий спосіб молодим дівчатам. Головне, не перестаратися. Можна заколоти волосся (праворуч або ліворуч) однією невидимкою зі стразами або з каменями.
  • Дуже актуальними на сьогоднішній день є обідки. Вони дуже зручні, з їх допомогою волосся не буде лізти в очі. Ви не будете чіпати їх руками, що дозволить довше зберегти їх у чистому вигляді. Придбайте обідки різних кольорів і вміло поєднуйте їх зі своїми нарядами.
  • Для того щоб зробити вечірній варіант стрижки каре, можна завити прядки волосся (праворуч і ліворуч), а решту волосся зберіть в хвіст або мушлю. Надіньте блискучі сережки та кольє. Ви будете просто чарівною!

Текстурна стрижка каре (фото)

Одне з останніх віянь моди щодо стрижки каре є текстурні стрижки.

У відношенні кольору волосся вони не вносять жодних обмежень, за винятком того, що колір волосся повинен гармоніювати з обраним образом і не суперечити йому. Як і раніше актуальні гладка текстура і строгі геометричні лінії — відмінні ознаки класичного каре.

Завдяки нерівній структурі ці зачіски дуже цікаво і виграшно виглядають. Червоний відтінок кінчиків волосся у лінії обличчя додає зачісці особливу родзинку, а ледь помітне мелірування окремих прядок робить її об’ємною і повітряною.

Джерело: ona-znaet.ru