Стиль одягу кежуал (casual)

Сьогодні стиль кежуал (casual) на піку своєї популярності. Вулиці міст наповнені людьми, одягненими  зручно, але не позбавленими стилю. Будь-яка марка одягу випускає одяг кежуал.

стиль кэжуал

Що таке стиль одягу кежуал?

У перекладі з англійської мови слово кежуал означає повсякденний (стосується саме одягу). Основний принцип цього стилю — простота.

Одні кажуть, що стиль кежуал виник в Англії, інші — в північній Європі та Скандинавії, де кежуал був стилем жителів сіл. Так чи інакше, цей стиль з кожним днем стає все популярнішим.

Джинси і светри, зручні сорочки і штани, прості футболки та толстовки (футболки з довгим рукавом), затишні спідниці і сукні — все, що властиво для зручного одягу — є основою даного стилю.

Девіз цього стилю — «свобода і розкутість»

Люди вибирають кежуал не тільки тому, що це зручно і практично. Це своєрідний стиль життя під девізом «Повсякденне життя у всьому своєму різноманітті «. Тому не існує чітких рамок, як потрібно виглядати, одягаючись у стилі кежуал.

Кожна людина індивідуальна, у кожного особливий спосіб життя, а значить, і одяг у стилі кежуал формується не з численних умовностей моди, а з власного світосприйняття.

Таким чином, у главу цього стилю ставиться простота і особлива легкість, чуттєвість і енергійність: дані поняття легко уживаються в межах одного стилю.

Кежуал — це мода без кордонів, якій можна слідувати, навіть не маючи товстого гаманця, на відміну від гламурного стилю, який має на увазі серйозні витрати грошей.


Стиль кежуал сьогодні не обмежується повсякденністю: це і преміум-кежуал, і смарт-кежуал, і спорт-кежуал …

Якщо ви не залежні від нав’язаного суспільством стилю (не є керівником на підприємстві або в банку), активні і шукаєте комфорт і затишок, тоді вибирайте даний стиль — не прогадаєте!

Цей стиль дає можливість бути самим собою! Порушуйте зрідка кордони простоти, і ви будете виглядати стильно. Але найголовніше, цей стиль не має віку — він підходить для всіх! Кежуал

Смарт-кежуал

Спорт-кежуал

Загрузка...

Джерело: ya-modnaya.ru