Спідниці для повних — 30 варіантів

Загрузка...

Вибрати красиву спідницю правильного фасону для жінки з апетитними формами зовсім не так складно, як здається. Не варто комплектувати і намагатися сховати своє тіло під широким одягом.

Цю головну помилку допускають багато повних жінок, але такі спідниці зроблять фігуру ще більш громіздкою. Ваші округлі форми зовсім не недолік, адже пані в тілі особливо жіночні і звабливі.

Підкреслити ці достоїнства допоможуть грамотно підібрані спідниці, які красиво окреслять контури силуету. А стильне забарвлення і актуальний крій допоможуть вам висловити свою індивідуальність.

26 Спідниці для повних   30 варіантів

Спідниці для повних — головні поради

Вибираючи тканину для спідниці слід звертати увагу на гладкі, нерельєфні матеріали, які забезпечують кращу посадку і не додають додаткових сантиметрів, на відміну від букле або вельвету.

Також краще відмовитися від щільних колготок і завжди поєднувати спідницю з взуттям на підборах. Навіть невеликий каблук здатний зробити образ більш ефектним і струнким.

Не варто зупинятися лише на темних відтінках спідниць, насичені кольори зовсім не протипоказані повній фігурі. Не заборонені і контрастні принти, головне щоб малюнок був не дуже дрібним.

Спідниці-олівець для повних

На пишній фігурі супермодні і сексуальні спідниці-олівець виглядають просто чудово. Вони відмінно роблять стрункіше важкуватий силует, підкреслюють спокусливі сідниці і красиві ікри, а також зорово підтягують живіт. Такий фасон спідниці ідеально вписується в бізнес-етикет і підходить для урочистих заходів. Поєднуйте її з жакетами, пуловерами або блузами.

Якщо тип вашої фігури «груша», з об’ємною нижньою частиною тіла, поєднуйте спідницю-олівець з  прилеглим топом. А для типу фігури «яблуко», з не яскраво вираженою талією, підійде подовжений блейзер або туніка. Якщо вам подобаються ваші ніжки, вибирайте більш коротку довжину спідниці.

Джинсові спідниці для повних

Спідниця з деніму дуже практична і зручна, але більш жіночна, ніж джинси. Джинсова спідниця відмінно впишеться в неформальний гардероб і підійде як для прогулянок і походів по магазинах, так і для походів у гості чи кіно. Особливо виграшно ця модель виглядає на повних високих жінках.

Денім просто ідеальний для пишних форм, адже ця гладка щільна тканина добре сидить на такій фігурі. Дивна властивість джинсової спідниці — чим довше ми її носимо, тим краще вона стає.

Спідниці для повних А-силуету

Цей універсальний фасон підходить для будь-якої фігури, у тому числі і для повної. Найбільш виграшно на жінках в тілі виглядають розкльошені спідниці А-силуету, виконані з легких матеріалів, на жорсткому поясі, куліску зі шнурком або гумці.

Для літа ідеально підійде крепдешин або індійська марлевка, а для осені та зими — вовняне або трикотажне джерсі. Це може бути кокетлива спідниця довжиною до коліна або богемна «в підлогу».

Спідниці-тюльпан для повних

Супермодний фасон цієї спідниці відмінно підходить для власниць розкішних форм. Віддавайте перевагу подовженим варіантами спідниці, хоча сміливі модниці можуть приміряти навіть коротенький «тюльпанчик». Особливо красиво виглядають моделі із завищеною талією.

Спідниці з оборками для повних

На зрілих повних жінках дуже красиво виглядають прилеглі спідниці з широкою нижньої рівною або асиметричною оборкою. Такі спідниці шиють з еластичних тканин. Це прекрасний варіант для свята і виходу у світ.

Розкльошені спідниці для повних

Розкльошені спідниці виглядають дуже романтично і ніби створені для повних жінок, так як гарно підкреслюють талію і крадуть стегна, роблячи кожен вигин тіла хвилюючим. У моді все фасони розкльошених спідниць — Годе, дзвіночок, шестиклинки. І в залежності від забарвлення і матеріалу вони підійдуть для будь-якого сезону. Такі спідниці досить універсальні, вони добре поєднуються як з повсякденним верхом, так і з ошатним.

Спідниці для повних — фото

Джерело: ona-znaet.ru