Вечірній макіяж: Секрети і особливості вечірнього макіяжу

Вечірній макіяж кардинально відрізняється від денного. На відміну від денного він може бути яскравим, іноді викликаючим, але завжди розрахований на те, щоб підкреслити і зробити максимально виразними очі і губи.

Який би образ ти не обрала, обов’язково «примір» вечірній макіяж до сукні і зачіски — вони повинні поєднуватися! Вечірній макіяж має на увазі таку ж «дорогу» простоту виборі зачіски, одягу і аксесуарів.

Будь готова до того, що на цілий вечір опинишся в самому центрі уваги!

Особливості вечірнього макіяжу

Особливість вечірнього макіяжу в тому, що особливо ефектно він виглядає при штучному або приглушеному освітленні, при денному світлі ваш шикарний вечірній образ буде виглядати безглуздо і недоречно.

Що таке макіяж? Це нанесення косметики на обличчя з метою підкреслити красу та індивідуальність. За допомогою вечірнього макіяжу можна висловити свій настрій, показати свій стиль.

вечерний макияж фото

Ідеальний вечірній макіяж той, який поєднується з вашим загальним образом, тобто підходить до вашого одягу і аксесуарів. Саме створюючи вечірній образ можна включити всю свою фантазію і поекспериментувати з різними кольорами і образами. Але все-таки експерименти краще проводити заздалегідь, раптом макіяж не вийде і безпосередньо перед подією доведеться все переробляти.

Існує декілька правил нанесення вечірнього макіяжу, з їх допомогою не складе ніяких труднощів зробити карколомний макіяж самостійно. Отже, приступимо.

Основа під вечірній макіяж

Для основи вечірнього макіяжу найкращий засіб — тональний крем. Щоб макіяж вийшов вдалим важливо правильно підібрати тон. Тональна основа допоможе вечірньому макіяжу тривалий час залишатися свіжим, згладить дефекти шкіри і вирівняє колір обличчя.

Залежно від бажаного результату підбираємо основу для корекції:

  • щоб прибрати почервоніння на шкірі, необхідна основа з зеленуватим відтінком;
  • щоб прибрати жовті плями, візьміть світло-фіолетову основу.

Щоб основа для вечірнього макіяжу лягла рівномірно, потрібно наносити її точковими рухами і розтушовувати від центру по сторонах. Більш рівно основа ляже, якщо наносити ви її будете не пальцями, а злегка зволоженим спонжем.

Вибирати відтінок тональної основи потрібно відповідно до освітлення, при якому ви будете присутні на передбачуваному заході.

  • вечірка передбачає яскраве світло електричних лампочок — візьміть тональний крем темного відтінку;
  • це буде вечеря при свічках — скористайтеся тональним кремом світлого відтінку.

Якщо перед заходом вас обсипало прищиками чи вуграми, перед тональною основою уражені місця краще замаскувати за допомогою коректорів. Наносити коригуючий засіб потрібно легкими аплікаційними штрихами.

Сама природна і приваблива форма обличчя — це овал. Надати овальну форму обличчю можна за допомогою тональної основи, для цього на виступаючі за лінії овалу частини обличчя потрібно нанести тональний крем більш темних відтінків, ніж основний.

Нанесення пудри у вечірньому макіяжі

Тональний крем має властивість блищати і стиратися, тому зверху його потрібно закріпити пудрою. Кращий вибір — це пудра розсипчастої структури, вона краще лягає на шкіру і надає шкірі природну шовковистість. Пудру потрібно наносити на тон світліше тональної основи і найкращим варіантом буде пудра з золотистим відтінком.

Нанесення пудри краще проводити за допомогою широкої кисті. Не потрібно наносити пудру товстим шаром і не допускайте нерівномірного нанесення, особливо це стосується зони губ, носа і чола. На шкіру в області декольте та шиї можна нанести пудру світлішу, ніж на обличчя.

Нанесення тіней у вечірньому макіяжі

Загрузка...
  • У першу чергу починаємо з брів. Навіть якщо ви не виділяєте брови вдень, ввечері, це просто необхідно, щоб надати макіяжу більш вишуканий вигляд. Підкреслити лінію брів можна за допомогою олівця або тіней. Для власниць світлого волосся знадобиться світлий відтінок, а для темноволосих леді — темний.
  • Закінчивши з бровами, приступаємо до нанесення тіней на повіки. Саме тіні можуть максимально підкреслити форму і додати очам максимальну виразність. Вся принадність вечірнього макіяжу, що можна використовувати навіть самі сміливі і яскраві відтінки тіней для повік. Тіні можна замінити матовими рум’янами світлих відтінків.
  • Спочатку наносимо на повіку основу, для цього беремо тіні світлих відтінків. Після цього  накладаємо тіні темнішого і насиченого кольору. Грань між кольорами тіней не повинна бути яскраво виражена, тому тіні потрібно ретельно розтушувати. Вечірній макіяж може містити рідку підводку, це додасть святковості макіяжу.

Нанесення туші на вії у вечірньому макіяжі

Це остання дія в нанесенні вечірнього макіяжу на очі, але абсолютно обов’язкова. Пухнасті, довгі вії надають погляду загадковість і привабливість. Щоб туш ??лягла найбільш рівно і добре, вії перед фарбуванням потрібно злегка припудрити.

Наносити туш потрібно плавними рухами, від кореня до кінчиків. Щоб вії не склеювалися, не слід набирати багато туші на щіточку. Використовуючи подовжуючу туш, наносьте фарбу поетапно, даючи підсохнути попередньому шару. Щоб додати погляду шарм, можна у зовнішнього края ока наклеїти кілька накладних вій.

Нанесення помади у вечірньому макіяжі

Підбирати помаду для вечірнього макіяжу потрібно відповідно з макіяжем очей. Якщо макіяж очей дуже інтенсивний, акцентувати особливу увагу на губах не стоїть, і навпаки, якщо макіяж очей спокійний, можна зробити губи максимально виразними.

Помада для вечірнього макіяжу може бути насиченого кольору, відмінно виглядають червоні і яскраво-рожеві кольори. Перед фарбуванням губ, потрібно губи припудрити. Помада наноситься в два прийоми, спочатку фарбуємо, потім злегка промокаємо губи паперовою серветкою, і після цього наносимо другий шар губної помади.

Нанесення рум’ян у вечірньому макіяжі

Останній штрих, для додання завершеності образу дівчини з вечірнім макіяжем.

Колір рум’ян для вечірнього макіяжу можна брати більш насиченим, ніж для денного. Наносити рум’яна потрібно за допомогою пензля і не товстим шаром. Щоб підкреслити область скул,  на повіках повинні бути тіні темнішого тону, а перехід до рум’ян позначений нейтральним відтінком. Надати сексуальність образу допоможуть рум’яна з мерехтливим ефектом, якщо їх нанести на верхню частину скул.

Блондинкам — будь-які відтінки рум’ян;

Брюнеткам — коричневий, персиковий, рожевий кольори;

Рудим — будь-які, окрім яскравих кольорів.

Власницям смаглявої шкіри краще вибирати більш темні кольори рум’ян, щоб виглядати природно.

Вечірній макіяж — Темна ніч

Стиль жінка-вамп: темні очі, бліді губи — давно став класичним. Змінюються тільки деталі: в одному сезоні «чорне» око (професійний сленг візажистів) малюється за допомогою сірих тіней, в наступному сезоні — коричневих, був навіть «фіолетовий сезон» …

Вечірній макіяж — Простіше простого

Розсипчасті тіні для повік і пудра, блиск для губ і проста туш для вій — з цим завданням впорається навіть твоя молодша сестра! Маленька хитрість — використовуй олівці для того, щоб контури повік і губ виглядали чіткіше.

Вечірній макіяж — Очі «з поволокою»

Найкраще макіяж виглядає на блондинках: в основу образу закладена гра світла і тіні, а значить, контраст з блідою шкірою і світлими очима особливо помітний. Потренуйся завчасно, макіяж виходить не відразу.

Вечірній макіяж — Блиск срібла

Вечірній варіант макіяжу: нанеси сріблясті тіні по всій поверхні верхньої повіки, на губи — прозорий блиск з металевим відливом, наостанок злегка припудри обличчя. Блиск!

Вечірній макіяж — фото

Не забудьте покласти в сумку блиск для губ, протягом вечора його доведеться оновлювати.

Враховуючи всі поради і побажання, додавши трохи фантазії, можна зробити приголомшливий вечірній макіяж і відчути себе на вечірньому заході справжньою королевою.

Джерело: ona-znaet.ru