Сарафани для повних дівчат: модно, стильно, актуально!

З подіуму і зі сторінок глянцевих журналів на нас дивляться, в основному, привабливі худенькі дівчата. Але часи змінюються, тепер в моді дівчата і жінки з формами. Навіть на Нью-Йоркському тижні моди весняно-літнього сезону цього року повненькі красуні представляли одяг великих розмірів.

Жінкам з пишними формами пропонували різноманітні моделі блуз, спідниць, суконь і сарафанів. Сарафани для повних жінок представлені не тільки у вигляді літнього одягу, а й ділового костюма. Головне, скористатися порадами фахівця, щоб виділити достоїнства фігури і приховати недоліки. По-перше, треба полюбити себе і своє тіло. Якщо виснажливі дієти і заняття спортом не допомагають, потрібно просто прийняти своє тіло таким, яким створила його природа, доглядати за ним і любити.

sar1 Сарафани для повних дівчат: модно, стильно, актуально!

sar2 Сарафани для повних дівчат: модно, стильно, актуально!

Одяг повним жінкам потрібно вибирати, враховуючи такі особливості. Якщо це буде плаття-сарафан, то без драпіровок, воланів і багатошаровості. Вітається вертикальна смужка або витягнутий візерунок, дрібний геометричний малюнок або горошок. Бажана завищена талія або корсетний верх, який приверне увагу до красивих грудей і відверне від живота.

Необхідно бути елегантною і ефектною. Рубенсівські жінки вважають, що в мішкуватому платті-сарафані не видно недоліки їх фігури. Навпаки, сарафани для повних повинні бути напівприталеного силуету, строгих ліній, які візуально витягають постать. Діловий одяг може бути не тільки, улюбленого всіми чорного кольору, але і синього, сірого та інших спокійних кольорів. Виріз на грудях найчастіше квадратний, овальний або трикутний, який підкреслює знову ж таки красивий бюст і шию.

sar5 Сарафани для повних дівчат: модно, стильно, актуально!

Обов’язкова деталь сарафана — бретелі не повинні бути дуже тонкими, краще середніми або товстими. Якщо, жінка все ж незатишно себе почуває через повні руки або плечі, можна порадити легкий палантин або шарф, який ще й підкреслить її елегантність.

Сарафани для повних дівчат — це знахідка і для випускного балу або будь-якого торжества. Це повинен бути подовжений силует, трохи розширений від грудей або, навпаки, вечірня сукня-футляр приталені силуети. Головне, щоб цей сарафан підкреслював індивідуальність, хороший смак і підходив під особливості фігури.

Літні сарафани для повних можуть бути з легкого, що летить шифону, а також практичної бавовни або льону. Атлас або шовк підійде для сарафанів у вечірньому стилі. Правильно підібраний сарафан забезпечить не один комплімент його власниці.

Джерело: ladystory.ru