Пляжні плаття — 100 найкрасивіших моделей!

Готуючись до літнього відпочинку, крім купальника потрібно ретельно продумати інші деталі літнього гардеробу, без яких Вам вже точно не обійтися. Так, наприклад, дуже зручно і практично мати на курорті пляжне плаття.

пляжные платья

Пляжне плаття

Вибираючи пляжне плаття, потрібно віддавати перевагу моделям з натуральних легких повітряних тканин. Воно не повинно сковувати Ваші рухи. Щодо кольору можна сказати, що дизайнери в 2011 році радять зупинити свій вибір на яскравих сукнях з квітковими мотивами, в горошок, різними принтами, в т.ч. з тваринними. Не менш актуальна — морська тематика.

Однаково популярними будуть як довгі сукні, так і короткі, як однотонні, так і кольорові. Проте краще все-таки вибирати пляжне плаття світлих тонів, в якому не буде жарко.
Вітаються завищена талія, яка вигідно підкреслює груди і приховує деякі недоліки фігури.

Фасони пляжних суконь

Дизайнери пропонують нам безліч варіантів фасонів пляжних суконь. Серед представлених колекцій можна виділити наступні моделі пляжної сукні.

Пляжне плаття-балахон

Пляжне плаття-балахон вільного силуету підійде для будь-якої фігури. Воно має прямий широкий крій; у ??лінії вирізу збирається в складки і защипи. Ідеальний варіант тканини для такої моделі пляжної сукні — це пліссірованний шовк або трикотаж.

Ажурне пляжне плаття

Загрузка...

Дуже красиво, жіночно і сексуально виглядає ажурна сукня. Пляж — те саме місце, де доречні візерунки «на суцільні дірочки», які будуть кокетливо демонструвати оточуючим Ваше тіло. У чоловіків такі сукні включають бурхливу сексуальну фантазію. Ви будете справжньою королевою!

Таку модель сукні можна зшити на замовлення з ажурної тканини, зв’язати гачком або купити готову.

Пляжне плаття-майка

Дуже зручне на пляжі плаття-майка, яке являє собою щось на зразок подовженої футболки або майки.

Пляжні сукні «на гумці»

Одягаючи таке пляжне вбрання буде не зайвим позначити лінію талії за допомогою поясу або стягуючих мотузочок. Дуже вишукані і еротичні сукні.

Вони тримаються не за допомогою бретелей, а за допомогою гумки. Такий варіант пляжного вбрання гарний ще й тим, що дозволяє отримати гарну засмагу без смужок.

Пляжні сукні-сорочки

Дуже просто і водночас стильно виглядають пляжні сукні-сорочки. Така сукня має горловину сорочкового типу. Модель особливо виграшно виглядає на дівчатах з пишними грудьми. Крім того, фасон сукні візуально подовжує шию.

Пляжне плаття-квадрат

Дуже часто можна побачити на пляжі дівчат у пляжній сукні що нагадує квадрат. Легка і вільна вона робить фігуру витонченою. Краще всього вибирати плаття-квадрат з м’яких струмуючих тканин: шовк, сатин, муслін, батист, джерсі, трикотаж та ін

Пляжні сукні з драпіруванням

Багато хто з нас із задоволенням носять сукні з драпіруванням. Елементи грецького стилю роблять їх елегантними, повітряними і такими жіночними. Хвилясті тканини м’яко спадають по тілу, приховуючи недоліки і підкреслюючи хвилюючі вигини жіночого тіла.

Пляжні сукні з квітковим принтом

Вирушаючи на відпочинок і тікаючи від міської суєти, нам, безумовно, хочеться зблизитися з природою. Модні і стильні пляжні сукні з квітковим принтом, як не можна краще задовольняють наші бажання.

Власницям красивої фігури, напевно, захочеться постати перед оточуючими в

короткій максимально відкритій відвертій сукні — міні.

Класичні пляжні сукні

У елегантній сукні в англійському класичному стилі Ви будете виглядати як справжня англійська королева. Величність постави, неспішні граціозні рухи — одним словом, просто леді!

Пляжні сукні морської тематики

Який же пляжний наряд без морської тематики? Сукня у морському стилі на піку популярності. Дизайнери, створюючи нові колекції, так чи інакше, висвітлюють морську тематику. Смужка в різних варіаціях, мотузки, аксесуари з морською символікою, металеві гудзики — ось основні «фішки» модних пляжних суконь.

Тому у вашому гардеробі пляжного одягу присутність сукні морячки строго обов’язкова!
Шум хвиль і морського прибою, невгамовний крик чайок … Що може бути прекрасніше? Заряджайтеся позитивною енергією від морської стихії. Нехай Ваш відпочинок запам’ятається Вам як самий вдалий!

Пляжні сукні — фото

Джерело: ona-znaet.ru