Пляжні плаття: принти, мережива і асиметрія

Загрузка...

Пора подумати про літній гардероб. Одна з найбільш must-have речей у цьому сезоні — пляжне плаття. Якщо ви вже замислюєтеся про покупку купальника, то про таке плаття теж не забудьте!

Дизайнери запропонували нам цього року безліч моделей пляжних суконь. Головний акцент влітку 2011 зроблений на довгих пляжних сукнях. Принти з тропічними тваринами при кожному русі немов оживають на м’якій струмуючій тканини. Кутюр’є з Європи наносять на сукні максі цілі картини. Пляжні сукні в дрібний горошок, з леопардовим забарвленням або квітковим принтом — це писк моди літнього сезону.

Кружевное пляжне плаття зробить вас королевою літнього вечора. Сьогодні мереживо застосовують не тільки для декору святкових нарядів, але і для прикраси повсякденного одягу. Досить кількох вставок з мережива на літньому платті, щоб зробити його стильним і вишуканим.

Напівпрозорі і прозорі сукні підійдуть для походу на пляж як не можна краще. Їх шиють з дрібної сітки, шифону та інших матеріалів. Ви зможете ще більше привернути до себе уваги, якщо надягнете сукню з яскравим акварельним принтом.

Коротке тонке платтячко з деніму вільного покрою врятує вас від спеки. Останнім часом модно носити сарафани-шорти та сарафани-спідниці, не надягаючи майку або сорочку під низ. Замість цього поєднуйте їх з верхом купальника, якщо зберетеся на пляж.

Актуальні в цьому році пляжні сукні максі з асиметричними краями. Дуже стильно виглядають такі моделі, якщо вони вільного пошиття, з глибоким декольте, відкритими плечима або облягаючим верхом.

86138913 Пляжні плаття: принти, мережива і асиметрія

Коротеньке яскраве плаття-бюстьє може стати справжнім хітом цього літа. Додайте ще потаємні кишені, волани, всілякі стрічки і багатошаровість, і ви будете виглядати неповторно!

Що стосується кольору, в цьому сезоні варто придивитися до пляжних суконь теплих відтінків: жовтого, рожевого, оранжевого, карамельного, пісочного, блакитного або бірюзового. Дуже оригінально виглядають моделі з тканини, колір якої переходить з одного відтінку в інший.

Вибираючи пляжне плаття, врахуйте, що ви повинні відчувати себе в ньому комфортно. Тому зверніть увагу на моделі з легких натуральних тканин. Перевагу варто віддавати світлим сукням, у яких не буде жарко на сонці. Якщо ви хочете вигідно підкреслити груди, вибирайте плаття із завищеною талією.
Будьте чарівні!

Джерело: Женский журнал Super-Lady.Ru