Плаття сорочка — 70 моделей

Вже кілька сезонів поспіль плаття-сорочка не сходить з подіумів всіх модних столиць. Це проста і вишукана модель суконь справді універсальна і підходить, як для повсякденного носіння або вечірок, так і для роботи.

Найперше плаття-сорочка було створено Коко Шанель ще в 1916 році. У 60-х роках воно міцно увійшло в жіночу моду, і сьогодні воно знову на піку популярності.

Платье рубашка

Сукня сорочка

Плаття-сорочка — це подовжена версія чоловічої сорочки, з якою їх ріднить наявність гудзиків, жорсткого коміра і рукавів з манжетами. Воно має прямий або злегка приталений крій, вільні довгі чи короткі рукави, комір стійку і гудзики по всій довжині.

Довжина плаття-сорочки звичайно доходить до коліна або середини стегна, а сама сукня має вільний крій, тому вона чудово підходить як худим, так і повним дівчатам.

З чим носити сукню-сорочку

Таке плаття чудово поєднується з поясом, що робить образ більш жіночним та привабливим.

Плаття-сорочку можна комбінувати з легінсами, джинсами, щільними колготками або просто носити їх босоніжками або туфлями.

Сукня сорочка для літа

Це стильне плаття актуальне в будь-який час року. Влітку воно стане прекрасною альтернативою іншим моделям суконь. Плаття-сорочка для літа — це зручний, легкий наряд з бавовни, шовку, атласу. Воно може мати як вільний крій,і  прекрасно приховувати повноту, так і облягаючий силует, який красиво змальовує фігуру.

Для літа ідеально підходять сукні найяскравіших кольорів, але краще всього на загорілій шкірі виглядає білий колір.

Сукня сорочка на осінь-весну і зиму

Загрузка...

Восени і навесні ви можете носити сукню-сорочку з лосинами, щільними колготками, а взимку з джинсами. Теплі моделі таких суконь шиються з надзвичайно актуальної сьогодні джинси, а також із щільних картатих тканин.

Дуже модно поєднувати сукні-сорочку з легінсами, шкіряною курткою і ботильйонами на платформі або підборах. А в теплу пору року  відмінно поєднується з балетками і сандалями.

Сьогодні існує маса різноманітних моделей суконь-сорочок, які повинні бути в гардеробі кожної модниці.

Для вечірки ідеально підійде шовкова сукня в поєднанні з туфлями на високих підборах і клатч.

Для прогулянки вибирайте зручні та яскраві моделі, наприклад, картаті або смугасті. А для роботи підійдуть однотонні спокійні сукні у поєднанні з класичними туфлями і піджаком.

Плаття-сорочка — відмінний офісний варіант, так як виглядає елегантно, сучасно і досить суворо.

Сукня сорочка: фото

Джерело: ona-znaet.ru