Плаття Леді Гага

Безперечно, найбільш обговорюваною і яскравою зіркою за останні кілька років стала незрівнянна Леді Гага.

Платья Леди Гаги

Ця ексцентрична і смілива володарка почесного титулу «Ікона стилю 2009 року» продовжує вправно шокувати публіку своїми екстравагантними і провокаційними нарядами.

Часом здається, що в гардеробі головної королеви епатажу присутні тільки боді та інші вульгарні і відверті наряди. Але це не так, Леді Гага обожнює епатувати громадськість своїми неймовірними сукнями.

Плаття Леді Гага

Уже котрий рік Леді Гага раз у раз дивує нас не тільки своїми хітами, але й вигадливими сукнями. Як зізнається зірка, її гардероб наполовину забитий сукнями від Донателли Версаче, яку вона вважає своєю музою. Щоправда, побачити цю екзальтовану персону у досить стриманих сукнях Версаче досить складно, все частіше вона з’являється на публіці в провокаційних напівпрозорих або латексних сукнях неймовірних форм.

Чого тільки коштує сукня з м’яса, в якій Гага з’явилася Video Music Awards 2010. Вона було повністю зшита з шматків яловичого м’яса на знак призову людей до боротьби за свої права. Пізніше цей шокуючий наряд був відданий консервації, щоб зберегти його для історії.

Епатажні сукні Леді Гага (з м’яса і не тільки)

Чого-чого, а сміливості Леді Газі не позичати. Вона може з легкістю з’явитися на публіці в напівпрозорому платті з «мильних» бульбашок, зробленим власноруч, або в платті з волосся, які прикривають лише самі інтимні місця. Також в її гардеробі можна зустріти забавні наряди, наприклад, сукня з плюшевих іграшок, квітів або жабенят Керміта. Уявити іншу дівчину в такому образі просто неможливо, але Леді Газі йде, мабуть, все!

Ще одна улюблена тема зірки — космос. Більшість її суконь інакше, як космічними і не назвеш. На Греммі 2010 Леді постала у сріблястому платті «блискавки», а по килимовій доріжці пройшлася в космічно екстравагантній сукні від Джорджіо Армані.

Крім того, співачка обожнює геометричність форм. У її колекції можна знайти плаття «Снігової королеви» з величезними фальшивими кристалами, триярусний балахон, сукню з офісних стікерів, а також геометричну сукню із твердої шкіри. До речі, всі наряди епатажної діви відправляються в архів, де зберігаються для майбутніх поколінь.

Джерело: ona-znaet.ru