Плаття в квіточку — 50 красивих варіантів

Ніщо так не прикрашає дівчину, як квіти. Вони дивним чином підкреслюють нашу крихкість, романтичність і спонтанність. Здорово, що в цьому сезоні дизайнери радять усім жінкам одягатися в квіткові наряди, самим модним серед яких є сукні у квіточку.

Платья в цветочек

Плаття в квіточку

Легке плаття з квітковим принтом цієї весни і влітку має бути в гардеробі кожної модниці. Адже воно виглядає надзвичайно жіночно, романтично, ніжно і безневинно. До того ж, сукні — це саме та частина жіночого гардеробу, яка здатна зводити чоловіків із розуму.

Плаття в квіточку — історія

Перші сукні в квіточку з’явилися ще в 40-х роках 20 століття у Франції. Тоді квітковий принт став справжнім викликом суворим і витонченим нарядам тієї епохи. Правда, в ті часи квіти на сукні виглядали досить недбало, тому тенденція протрималася всього один сезон. Здавалося, квітковий принт забутий назавжди і навряд чи зможе повернутися на модний Олімп.

Але в 1967 році завдяки хіпі квіти тріумфально повернулися на світові подіуми. Справжня популярність прийшла до них через півтора року, коли плаття в квіточку були зараховані до класики. Правда в 80-х роках інтерес до «квітчастих» суконь знову кілька вщух і спалахнув з новою силою лише в 2000-х. З тих пір сукні в квіточку не покидають модні подіуми, а лише змінюють варіанти кольорів.

Плаття в квіточку — варіанти кольорів

Прикрашати сукні можуть абсолютно різні букети — польові квіточки, ніжні троянди, тропічні орхідеї, яскраві соняшники і т.д. Крім того, вони мають безліч нюансів — розмір квітів, їх кількість і зосередженість, фон і відтінок. Неправильно підібраний малюнок здатний додати вам пару зайвих кілограмів і років. Тому для того, щоб виглядати в такій сукні дійсно привабливо і жіночно, необхідно підібрати «свій букет квітів».

Найвідоміший і романтичний квітковий візерунок, придуманий ще в 15 столітті, — «миль флер», що перекладається з французької як «тисяча квітів». Це розсип маленьких витончених квіточок. Цей візерунок досі популярний, оскільки не тільки здатний створювати романтичний настрій, але і коректувати фігуру.

Струнким і невисоким дівчатам ідеально підійдуть сукні в дрібну «сільську» квіточку. Такі сукні виглядають дуже мило, юно, досить просто і комфортно. Високим, струнким дівчатам краще вибирати сукню з широкими, яскравими квітами. А власницям пишних форм ідеально підійдуть квіти середнього розміру, які легко приховають зайві кілограми.

Модні плаття в квіточку

Загрузка...

Забарвлення суконь також може бути різним. У моді як яскраві, так і пастельні відтінки. Хочете одягнутися в стилі міської романтики, вибирайте ніжну палітру квіткових малюнків — світлі відтінки жовтого, рожевого, зеленого, лілового, блакитного та фіолетового. А любителькам екзотики варто вибрати яскраві сукні з тропічними квітами і рослинністю.

При виборі сукні також важливо звернути увагу на матеріал. Кращий супутник квіткового малюнка — це атлас, шовк і шифон. Ці матеріали виглядають розкішно і підійдуть для виходу у світ. А для повсякденного носіння можна вибрати бавовняні і джинсові сукні в квіточку.

Квітковий принт, як магніт, притягує захоплені погляди чоловіків, робить жінку кокетливою і грайливою. Тому таке плаття неодмінно має бути в літньому гардеробі кожної представниці прекрасної статі. Такі сукні відмінно поєднуються з джинсовими куртками чи жилетами, в’язаними кардіганами і жакетами роблячи образ сучасним. Романтичним панночкам краще носити їх з балетками або босоніжками на підборах, а справжнім модницям — з півчобітками та іншими аксесуарами з грубої шкіри.

Модні сукні в квіточку — фото

Джерело: ona-znaet.ru