Плаття без бретелей і лямок — 80 сексуальних моделей

Одна з найцікавіших ідей, яка миготить сьогодні на Європейських подіумах — сукні без бретелей. Дівчата в такій сукні виглядають просто приголомшливо: елегантно, стильно, модно, сексуально.

платье без бретелек и лямок

Кому підходить сукня без бретелей і лямок

Однак, на жаль, така модель підійде не кожному. Стилісти рекомендують надягати сукні без бретелей жінкам, які мають збалансовану верхню частину. У міру широкі плечі, не надто пишні, але й не пласкі груди, красиві плечі і шия, ідеальна лінія декольте — ось, мабуть, основний список вимог, яким повинна задовольняти ваша фігура, якщо ви хочете приміряти плаття без бретелей.

Якщо у вас вузька талія і широкі стегна, вибирайте моделі, які підкреслять лінію талії за спадаючим низом. Так, наприклад, ідеальним рішенням можуть стати сукні без бретелей з шифону, та інших легких тканин, які візуально не будуть обтяжувати стегна; плаття, низ якого виконаний у вигляді спідниці з клинів. Довжина сукні повинна бути трохи нижче або трохи вище коліна.

Якщо ви хочете приховати животик, вибирайте модель із завищеною лінією талією.

Жінки, які мають стрункі стегна, можуть вибирати плаття без бретелей міні з облягаючим низом.

Модні сукні без бретелей і лямок

У відношенні модних візерунків варто виділити плаття в дрібну квіточку, горошок, з геометричним і блоковим забарвленням. Саме такі сукні найчастіше миготіли на показах колекцій одягу. Стилісти рекомендують надягати їх з модним поясом, який можна носити, як на лінії талії, та і трохи вище.

Плаття без бретелей призначено для впевнених у собі, розкутих жінок. Перш ніж постати в такому вбранні перед публікою, покрутиться перед дзеркалом. Підніміть вгору руки. Цілком можливо, що ви будете танцювати повільний танець. Переконайтеся, що при цьому плаття не підскочило, або, навпаки, не впало вниз. Інакше замість належного ефекту ви просто будете виглядати вульгарно.

Половина вашого успіху залежить від нижньої білизни. Бюстгальтер, який ідеально тримається без бретелей, допоможе вам надати належну форму грудям. У деяких випадках дозволяється надягати сукні без бретелей з бюстгалтером на силіконових лямках. Однак такий варіант згодиться тільки для виходу на пляж або на прогулянку. В інших випадках ваш вигляд повинен бути ідеальним і гармонійним.

З чим носити плаття без бретелей і лямок

Не варто одягати сукню з громіздкими аксесуарами. Дозволено надіти великі сережки або дуже витончене кольє-ошийник.

Для цього вбрання найкраще підходить розпущене, красиве, здорове волосся. Якщо ви не можете похвалитися такою прикрасою, зробіть зачіску черепашка, залишивши вільними кілька кокетливо завитих прядок.

Що стосується вибору взуття, то обов’язково вдягайте взуття на високих підборах, яке підкреслить ваш елегантний стиль.

Плаття без бретелей і лямок — фото

Загрузка...

Плаття без бретелей — ідеальне рішення для урочистих заходів. Зробіть макіяж, який підкреслить вашу природну красу, прихопіть сумочку клатч і вирушайте на торжество, твердо знаючи, ви — прекрасні!

Джерело: ya-modnaya.ru