Пишні спідниці в моді

Завдяки Christian Dior, Chanel, Louis Vuitton, черговим трендом 2011 стали пишні спідниці, які нагадують про епоху new look.

Пышные юбки

Пишні спідниці

Мода на спідниці в стилі 60-х рр. знову повернулася на світові подіуми, довівши своє право на існування. Пишні спідниці довжиною нижче коліна в цьому році будуть дуже актуальні.

Цього року дизайнери пропонують жінкам широкий вибір моделей: однотонні моделі, пишні спідниці в смужку, горох, зі звірячими і квітковими принтами.

Серед усіх представлених моделей слід виділити ті, які зустрічаються в колекціях найбільш часто: асиметричні спідниці, моделі з плісировкою, з воланами і рюшами, спідниця трапецієподібної форми, спідниця-сонце.

У відношенні довжини законодавці мод також були демократичні: міді, максі, міні — на світових подіумах можна було побачити різні варіанти.

Якщо ви ще не наважуєтеся придбати пишні спідниці, вважаючи їх непрактичними, спробуємо вас переконати.
Отже, з яким одягом і аксесуарами дизайнери пропонують поєднувати з пишні спідниці?

Ідеальне доповнення — приталений жилет, який може бути підібраний в тон до спідниці або бути контрастним.

Багатошарові пишні спідниці — яскравий тренд

Багато зірок Голлівуду поєднують багатошарову довгу спідницю з лаконічною чорною кофтою. За рахунок такого контрасту створюється приголомшливий, елегантний і стильний наряд, який виглядає бездоганно.

Alexander McQueen запропонував для дам дуже цікавий варіант — пишні спідниці, які можна вдягати під низ спідниці або плаття.

Пишні спідниці в чорно-білому виконанні з’явилися в колекції Abaete. Trussardi представив спідниці в темній колірній гаммі з нижніх спідниць в тон.

З чим носити пишну спідницю

Щоб скласти модний ансамбль, пам’ятайте про золоте правило: пишні спідниці слід носити лише з легким тонким верхом. Чудово виглядатиме простий топ або блуза.

В якості одягу для прохолодної погоди дизайнери пропонують доповнити наряд дуже тонким светром або кофтою.

Дуже гармонійно виглядатимуть пишні спідниці з кардіганом. Щоб підкреслити лінію талії, надягніть ремінь або пояс.

Модне рішення пропонують також Dolce & Gabbana, Laura Biagiotti — поєднувати спідниці з хутряними жилетами.

Стильний дует може також скласти жакет. Причому моделі можуть бути різними. Ви можете надіти жакет, який є доповненням спідниці (якщо спідниця приглушених тонів, то жакет повинен бути яскравим, і, навпаки.). Причому жакет може бути виконаний з тієї ж тканини, що і спідниця (модна тенденція від Etro, Karl Lagerfeld), або з іншого контрастного матеріалу (модна тенденція від Oscar de la Renta).

Пишні спідниці дуже примхливі в плані аксесуарів. Щоб не порушувати гармонійність стилю, не виглядати, наче новорічна ялинка, варто відмовитися від помітних аксесуарів і прикрас. Пам’ятайте про те, що така модель спідниці є домінантою, а кілька домінант не уживаються в одному образі. Тому до пишної спідниці підбирайте прості, лаконічні предмети гардеробу.

Пишні спідниці — фото

Загрузка...

Джерело: ona-znaet.ru