Наймодніші випускні плаття 2012 (Фото)

Незважаючи на те, що до кінця навчального року ще досить багато часу, майбутні випускниці вже щосили замислюються, що надіти на випускний вечір. Вибір випускного плаття — досить непросте заняття. Випускна сукня 2012  має бути і особлива, а також відповідати модним тенденціям.

Выпускной 2012

Правда, зазвичай сукні багатьох випускниць мало відповідають модним трендам. З року в рік дівчата вважають за краще надягати пишні плаття, які на їх фігурках виглядають не дуже органічно. Проте, щоб вирішити цю «останню шкільну задачку» на відмінно, пропонуємо вам рздивитися модні випускні сукні 2012 на фото.

Випускні плаття 2012 — модні тенденції

Вибір плаття на випускний залежить від багатьох параметрів — де пройде випускний, в якій формі, а також від ваших особистих смаків. Проте дизайнери одностайно заявляють, що немає кращого вбрання для випускного вечора, ніж плаття.

Випускні сукні 2012 — Витончений силует

У цьому сезоні панують елегантність, жіночність і високий стиль, який знайшов своє відображення в платтях для випускного. Дизайнери пропонують дівчатам сукні з витонченим силуетом «пісочний годинник». Підкреслити приталений силует сукні і зробити акцент на талії допоможуть корсаж і пояса.

Випускне плаття 2012 — Модна довжина

Що стосується довжини сукні, то вона може бути абсолютно різною. З модного олімпу буквально не сходять міні-сукні, які ідеально підійдуть молодим випускницям. Також популярна довжина платтів до коліна і трохи нижче. Ну а самим шиком буде розкішна сукня завдовжки в підлогу.

Випускна сукня 2012 — Ретро стиль

Загрузка...

Для випускного 2012 ідеально підійдуть плаття в стилі ретро. Це і моделі в стилі Нью-лук, і сукні Чарльстон в дусі 20-х років, і милі сукні в горошок.

Випускні плаття 2012 — Грецький стиль

У 2012 році в моді розкішні, повітряні сукні у грецькому стилі, які будуть чудово виглядати на випускниця. Жіночні, витончені сукні з драпіровками, складками і золотистими прикрасами зроблять вас схожими на Афродіту.

Розкішні випускні сукні 2012

Хочете бути королевою на випускному балі, тоді зверніть увагу на розкішні плаття в дусі голлівудських див. Вишукані сукні з високими розрізами та глибокими V-подібним вирізом на грудях і спині не залишать вас без уваги.

Плаття на випускний 2012 — Асиметрія

У 2012 році дизайнери продовжують використовувати тему асиметрії в сукнях. Плаття на одне плече або моделі з фігурними вирізами — прекрасний варіант для випускного вечора.

Сукні на випускний 2012 — Кольори

Для випускного 2012 краще всього вибрати плаття класичного відтінку — чорне, біле, сіре або бежеве. Також актуальні яскраві відтінки — оранжевий, синій, жовтий, червоний, фіолетовий, золотий і срібний. Дуже красиво виглядає поєднання помаранчевого кольору з рожевим або червоним, синього з золотим. З малюнків в моді горох, смужка, квіткові мотиви і геометричні принти.

Модні прикраси для випускного 2012

Взуття на випускний 2012 і сумочка-клатч

Випускні плаття 2012 — фото

Джерело: ona-znaet.ru