Наймодніші весільні зачіски (фото)

Весільні зачіски бувають дуже різними: на основі довгого волосся і короткого, з квітами та стрічками, а можуть бути й зовсім без прикрас. Майстерність сучасних стилістів знаходиться на дуже високому рівні і дозволяє втілити самі незвичайні фантазії наречених.

Весільні зачіски на довге волосся

Довге волосся дозволяє нареченим зробити до весілля безліч самих різних зачісок. Вони можуть бути повністю забрані вгору, а можуть бути і розпущеним. Все залежить від побажань нареченої і майстерності стиліста. Ось кілька варіантів зачісок.

Перший варіант – м’які розпущені локони, спадаючі на плечі. Така зачіска нареченої може бути прикрашена різними аксесуарами, а може бути доповнена лише фатою.

Ще один спосіб укласти довге волосся для весілля – це заплести яку-небудь фантазійну косу з безліччю плетінь.

Прихильниці прибраних на потилицю волосся також зможуть покрасуватися красивою укладкою. Як правило, такі зачіски виглядають дуже об’ємними і виконуються в комплексі з начосом.

Короткі весільні зачіски

Якщо ваше волосся досягає плечей, то вам підійде висока зачіска, типу черепашки або Бабетти. Дуже красиво і жіночно буде виглядати зачіска, що складається з маленьких завитків, зібраних на потилиці.

Короткі весільні зачіски можуть бути виконані і з розпущеним волоссям. Як правило, локони завиваються на тонкі бігуді й укладаються в випадковому порядку. Подібна зачіска нареченої часто прикрашається діадемою або обідком.

Весільні зачіски на середне волосся

Найбільш лаконічно в даному випадку виглядають високі зачіски. Вони можуть бути підняті на верхівку, а можуть бути витончено зібрані на потилиці. Нерідко такі зачіски складаються відразу з декількох складових частин. Наприклад, зверху може бути заплетена кіска у вигляді вінка, а на потилиці зроблений вишуканий пучок. Якщо локони гарненько накрутити, то тоді можна залишити їх розпущеними.

Загрузка...

Весільні зачіски з чолкою

Чолка сьогодні є дуже модним доповненням до весільного образу дівчини. Тому весільні зачіски з чолкою останнім часом користуються особливою популярністю. Чолка може змінити зовнішність нареченої, надати її обличчю більш м’який вигляд.

Вона може бути прямою або косою. Залежно від типу обличчя її роблять густою або дуже рідкою. Найчастіше чолка додається до коротких кучів або до високих зачісок. Вона є однією з окрас укладки і вносить баланс і різноманітність у кучеряву феєрію.

Прикраси для весільної зачіски

Весільна зачіска сама по собі вже твір перукарського мистецтва. Однак для досягнення образу чарівної принцеси її просто необхідно прикрасити декоративними елементами. Найбільш популярними прикрасами на сьогоднішній день є фата, квіти і діадема.

Весільні зачіски із діадемою

Дедалі більшого поширення сьогодні отримують діадеми. Вони можуть бути високими і мініатюрними. Діадема вінчає собою зачіску, надаючи їй королівський шарм. Деякі діадеми за способом кріплення нагадують вінок, який одягається за типом обідка. Нерідко діадема виступає сполучною ланкою між зачіскою і фатою.

Весільні зачіски з фатою

Фата – традиційна прикраса весільної зачіски. Вона завершує образ нареченої, надаючи їй легку таємничість. На сьогоднішній день все рідше можна зустріти наречену з фатою, проте в деяких випадках вона є просто необхідною. Вона обов’язково надягається, якщо весільному торжеству передує таїнство вінчання в церкві.

Існує два основних види фати: одноярусна і багатоярусна. Остання зручна тим, що під нею можна приховати обличчя нареченої. Крім того, вона дуже гарно виглядає, створюючи такий собі повітряний каскад. Довжина фати може варіюватися від короткої до дуже довгої.

Весільні зачіски з квітами

Жінка завжди знаходиться в особливій гармонії з природою. Саме тому на весіллі прикраса зачіски квітами виглядає настільки лаконічно і природно. Як декоративні елементи можуть використовуватися штучні і живі квіти.

Штучні квіти для весілля гарні тим, що вони не в’януть протягом дня і кріпляться досить міцно. Перевагою живих бутонів є їх приємний аромат і відчуття свіжості, що вони надають нареченій. Головне, щоб вони гармонійно виглядали з весільною сукнею і весільним букетом. Проявивши трохи фантазії, будь-яка наречена зможе виглядати по-королівськи.

Светлана Битюцкая

Джерело: www.brovi.net