Найкращі короткі стрижки — 70 фото

У моді короткі стрижки і стрижки для волосся середньої довжини.

Коротка стрижка — асиметрія

Стилісти сьогодні пропонують коротку асиметричну гладку зачіску з нерівними прядками. Така стрижка коригує пропорції занадто вузького обличчя.

На вимите волосся нанеси мус сильної фіксації. Укладай на одну сторону чолку, надаючи обсяг за допомогою фена. Тім’яну і потиличну частину підсуши та гелем виділи окремі прядки.

Коротка стрижка на косий проділ

Пишна коротка стрижка може бути дуже жіночною як у Martin Grant. До того ж таке зачіска сховає занадто широкий лоб.

Коротка стрижка — зачіска «міні»

Короткі стрижки йдуть багатьом. Потрібно лише знайти «свій» варіант! А вже експерименти з укладкою — справжнє задоволення для любителів стайлінгу.

Коротка стрижка — завитки

Загрузка...

Завитки, розташовані в «художньому безладді», досить просто відтворити! Вимий голову, підсуши рушником, нанеси на прикореневу зону мус середньої фіксації, надай волоссю, і особливо чолці, обсяг за допомогою фена, а потім накрути прядкина великі щипці (чолкуне чіпай!). Сформуй зачіску руками і закріпи лаком.

Корткая стрижка — стиль 80-х

Боб-каре — дуже підходить для різних варіантів укладки! Нанеси пінку, накрути прядки на бігуді середнього діаметра (крім чолки), а чолку уклади феном і виділи воском.

Короткі стрижки зовсім не відміняють жіночності. І так само гарне, як водоспад волосся

Коротка стрижка — гладка чолка

У цій зачісці головне — пряма чолка. Її легко робити за допомогою прасування. Гладко вичешіть чолку і закрепи зачіску лаком з блиском.

Коротка сріжка — золотий гребінець

Зачіски із піднятими вгору прядками-«гребінцями » повертаються в моду! Розітри в руках трохи гелю-воску, нанеси на волосся тім’яної області, піднімаючи прядки вгору. Закріпи лаком кожну прядку, а потім нанеси лак на всю зачіску.

Коротка стрижка — романтична блондинка

Короткі стрижки на білявок виглядають дуже зворушливо.

Укладка може бути такою: надай об’єму волоссю бічних зон, потиличної і частково тім’яної, виглажуючи чолку. Виконай «нахлест» одною широкою прядкою на іншу.

Коротка стрижка — як хлопчик

Коротка стрижка знаменитої моделі Агнесс Дейн з показу Oscar de la Renta — предмет мрій багатьох модниць. Краще за все така стрижка підкреслить форму обличчя, що вписується в квадрат. Така лаконічна зачіска ніколи не вийде з моди.

Короткі стрижки — ФОТО

Джерело: ya-modnaya.ru