Молодіжні стрижки — 90 кращих варіантів

Для кожної жінки, напевно, тема стрижки завжди актуальна. Експерти стверджують, що правильно підібрана модна стрижка здатна по-справжньому перетворити жінку. За допомогою стрижки можна виглядати молодше за свої роки.

Молодіжні стрижки

Молодіжні стрижки на довге волосся

Звернемося до моди. Які молодіжні стрижки будуть популярними в майбутньому сезоні? Не так давно в Парижі завершився тиждень моди, в якому брали участь сотні світових зірок. Вони дефілювали по подіуму, демонструючи не тільки вишукані наряди, а й самі модні стрижки.

Як завжди, думки стилістів розходяться. Однак певні тенденції все-таки можна виділити. Основна мета модної молодіжної стрижки — підкорити, спокусити, привернути увагу.

Щодо довжини волосся Нью-Йоркський тиждень моди показав, що в моді довге здорове, розкішне волосся, а зачіска — всього лише спосіб посилити чарівну магію їхніх власниць.

Короткі молодіжні стрижки

Проте для тих, хто віддає перевагу коротким стрижкам, законодавці мод, запропонували нові оригінальні рішення.

До слова сказати, багато відомих голлівудських зірок носять короткі стрижки. До них відноситься, сексуальна Шарон Стоун, Періс Хілтон, Вікторія Бекхем, Кеті Холмс і ін

Якщо прислухатися до поради стилістів, модна молодіжна стрижка в новому році — повинна бути, перш за все, креативною.

Вітається, вміло створений хаос, який надає образу кокетства, і якоїсь легковажності.

Молодіжні чолки

Чи модним буде носити чолку? Так! На Нью-Йорському показі Кароліна Трентіно, бразильська супермодель, продемонструвала публіці супер-довгу чолку.

Але їй на противагу виступила Алана Циммер, відома супермодель, з коротким каре. Вибір за вами!

Стилісти радять звернути увагу на асиметричні чолки, косий проділ.

Класичні молодіжні стрижки

Загрузка...

Як завжди не виходить з моди популярна у всі роки стрижка біб, причому не класичний боб, а його креативні варіації. Мелірування асиметричні чолки, прядки волосся різної довжини і т.д.

Відома топ-модель Ірина Лазаряну пропонує жінкам носити модну стрижку-горщик. На думку стилістів, саме такий варіант стрижки підкреслює якусь наївність, жіночність та сексуальність і витончені жіночі риси обличчя.

Серед інших представлених зачісок явно переважала стрижка каре. Багато стилістів у своїй колекції представляли моделей зі стрижкою — напівдовге каре. Тому, на наш погляд, якщо ви хочете йти в ногу з модою, варто звернути увагу на цей варіант.

Супер-короткі молодіжні стрижки

Екстремальна стрижка «їжачок»знову на піку популярності! Однак це не кращий варіант для жінок з обличчям круглої форми.

Молодіжні стрижки: колір волосся

Якщо відносно довжини волосся думки трохи розійшлися, то відносно модного кольору явно намітилася певна тенденція. Якщо ви хочете виглядати модно, вам неодмінно, слід вибрати блонд! Саме цей колір стане фаворитом у наступному році. Важливо відзначити, що стилісти рекомендують різні відтінки від темного (дуже близького до шатен) до практично вибіленого кольору волосся.

Мода не стоїть на місці. Дизайнери пропонують нам певні тенденції, однак головне у виборі стрижки — прислухатися до себе. Моді не потрібно підкорятися, їй можна слідувати, але тільки в тому випадку, якщо ваша краса та індивідуальність від цього не постраждають, а тільки виграють!

Молодіжні стрижки — фото

Джерело: ona-znaet.ru