Модні тенденції осінь-зима 2011-2012

Такі модні тенденції осінь-зима 2011-2012, як екзотична шкіра, зміїна шкіра та екзотична шкіра яскравих кольорів не можуть залишитися непоміченими. Також актуальний принт екзотичної шкіри на одязі та аксесуарах. Це дуже яскравий тренд, який потрібно носити сміливо чи не носити взагалі.

У моді екзотична шкіра, це може бути як шкіра рептилій, яка найбільш популярна, так і шкіра, приміром, страуса або шкіра ската, вибір дуже широкий, головне, щоб ця шкіра була екзотичною та незвичною, за фактурою і кольором. Якщо ви вважаєте себе справжньою модницею і суворо прямуєте моді, то вам пропустити цю тенденцію осінь-зима 2011-2012 точно не можна.

Екзотична шкіра або малюнок екзотичної шкіри на модних показах зустрічалися на одязі — це пальто, куртки, костюми, піджаки, спідниці та брюки, сукні. Також цей модний тренд можна було бачити на таких речах, як сумки, взуття — туфлі, чоботи, ботильйони і босоніжки, а також рукавички, шарфи і навіть прикраси.

Екзотична шкіра може бути як класичних кольорів, так і дуже яскравою: від помаранчевого і жовтого до смарагдового та фіолетового кольору. З чим носити екзотичну шкіру? Звичайно, якщо ви вибрали пальто з екзотичної шкіри, що вже саме по собі виглядає дуже яскраво, то вам слід підбирати до нього більш спокійні аксесуари, а якщо ви плануєте носити прості класичні речі, то вам можна підібрати взуття, сумку або декілька інших аксесуарів з цим модним малюнком. Ну а якщо ви консервативні в моді, то вам можна порадити віддати перевагу, наприклад, невеликому браслету або хусткам з малюнком екзотичної шкіри.

Фото - Мода - Модные тенденции осень-зима 2011-2012.

Gucci. Louis Vuitton. Fendi. Roberto Cavalli. Chloe. Versace.

Aperlai.

Balenciaga.

Bottega Veneta.

Bulgari.

Bulgari.

Burberry Prorsum.

Chanel.

Chloe.

Christian Dior.

Christian Dior.

Dax Gabler.

Diane von Furstenberg.

Donna Karan.

Donna Karan.

Dries Van Noten.

Dries Van Noten.

Dries Van Noten.

Dries Van Noten.

Emilio Pucci.

Emilio Pucci.

Fendi.

Fendi.

Fendi.

Gianvito Rossi.

Giorgio Armani.

Gucci.

Jean-Michel Cazabat.

Jimmy Choo.

Kara Ross.

Louis Vuitton.

Louis Vuitton.

Michael Kors.

Michael Kors.

Missoni.

Mulberry.

Nina Ricci.

Prada.

Prada.

Prada.

Prada.

Reed Krakoff.

Roberto Cavalli.

Roberto Cavalli.

Rochas.

Valentino.

VBH.

Джерело: www.fashion-lady.ru