Модні сукні на літо

Настало літо, і всі наші модниці поспішають купити собі чергову сукню. Які ж моделі будуть супер актуальні в цьому сезоні?

2 Модні сукні на літо

Модні сукні на літо

Безперечним хітом стали — білі сукні. Вони стали основою для багатьох колекцій великих кутюр’є. Причому такі сукні зустрічаються як у повсякденному, так і у вечірньому гардеробі. Для створення своїх творінь модельєри використовують білосніжний шовк, бавовну і ніжне мереживо.

Дуже привабливо і сексуально виглядатимуть короткі сукні з мережива або прозорої тканини, які нагадують нижню жіночу білизну. Так, наприклад, в колекції Alberta Ferretti і Dolce & Gabbana були представлені моделі, які були виконані в білизняному стилі. Схожість з нічної сорочкою роблять літні сукні кокетливими.

Цю тенденцію підтримав модний бренд Collette Dinnigan. Дизайнер запропонувала дівчатам приміряти білу коротку сукню з пишною спідницею, яка складається з безлічі мереживних воланів. На показах Moschino і Fendi були продемонстровані білі сукні максі довжини з бавовни.

Модний тренд цього літа — сукні-сорочки. Лаконічний стиль підкорив багатьох дизайнерів, а потім і їх прихильників.

Такі моделі суконь можуть запахуватися, як кімано або мати застібку на гудзиках. Фасони цих суконь відрізняються різноманітністю. Деякі з них нагадують чоловічу сорочку, інші — вільніше  у східному стилі. Сукні-сорочки запропонували в цьому сезоні Chloe, Valentino, Givenchy, Sonia Rykiel, Giambattista Valli.

Для спекотного літа вам, неодмінно, потрібно придбати сукню з шифону. Це ідеальний варіант для відпустки або прогулянок по місту. Вибирайте яскраві кольори. Кольори-фаворити цього літа — яскраво-червоний, малиновий, жовтий, колір фуксії, помаранчевий, бірюзовий і яскраво синій. Саме таким тонам віддали переваги дизайнери модного будинку Christian Dior, Stella McCartney, Blumarine, Paul & Joe, Valentino.

Модні сукні — кольори

Літні сукні — шифонові сукні з геометричними принтами і квітковими візерунками — можна побачити в колекціях Chanel, Alberta Ferretti, Elie Saab, Unique.

Крім того, в моді будуть шифонові сукні нейтральних тонів: кольори лаванди, пудри, бірюзи, сіро і ніжно рожевих тонів. Таке вбрання — прекрасний варіант для ділової вечері і прогулянок по місту. Сукні Valentino, Roksanda Ilincic, Fendi, Costume National, Collette Dinnigan, Chloe були виконані саме у такій колірній гамі.

Шовкові сукні не поступаються за своєю популярністю шифоновим. Якщо ви хочете бути на висоті, придбайте літні сукні з блискучого атласу або шовку. Модні дизайнери радять придивитися до неонових, яскраво синіх, бірюзових, помаранчевих, жовтих, яскраво-зелених тонів.

Шовкові сукні з яскравими незвичайними принтами, екзотичними або самими традиційними кольорами, зворушують своєю простотою — модний тренд цього літа.

Джерелом натхнення для вас може стати шовкова сукня синього кольору з колекції весна-літо Miu Miu. Collette Dinnigan запропонувала дамам спокусливу коротку сукню-туніку з шовку з жовтим принтом.

Rochas продемонстрував сукню з пишною спідницею максі довжини кольору глибокого синього моря.

Модні сукні на літо — моделі

Модний бренд Loewe радить вибрати сукню-футляр. Як декор для малинової сукні дизайнери використовували смарагдових метеликів. Саме така модель представлена ??в колекціях Roland Mouret, Lanvin, Versace і Dolce & Gabbana, Emporio Armani.

Dries Van Noten порадував своїх прихильниць довгою шовковою сукнею у блакитних тонах з китайськими квітами

Не менш чарівно виглядають літні сукні з матового шовку. В’язані сукні — справжній хіт цього літа! Для багатьох великих кутюр’є стиль 70-х років надихнув їх на створення своїх шедеврів.

Особливо актуальними будуть сукні в’язані гачком. Такі моделі запропонував Julien Macdonald, Salvatore Ferragamo, Emilio Pucci, Isabel Marant, Jil Sander. Довжина моделі може бути різною.

Літні сукні максі довжини — модний фаворит літнього сезону. Такі моделі зустрічаються у D & G, Marc by Marc Jacobs, Salvatore Ferragamo, Fendi.

Плаття довжиною трохи нижче коліна будуть також популярні. Короткі сукні не тільки зручні, але й дуже практичні. У літньому сезоні будуть актуальні сукні міні з романтичними оборками, воланами, а також сукні з тваринними принтами.

Так що вибір за вами, дорогі модниці!

Джерело: ya-modnaya.ru