Модні стрижки на довге і коротке волосся

Стрижка — це основа вашої зачіски, а при правильному підході ми можемо отримати з однієї тільки стрижки цілком самостійну зачіску. Вибрати правильну, відповідну саме вам зачіску дуже важливо адже з цього складається ваш образ в цілому.

Зрозуміло мода на стрижки по змінам не поступається частоті модних показів, тому давайте подивимося, які модні стрижки будуть актуальні в сезоні весна-літо.

Короткі стрижки

Хітом майбутнього сезону стануть короткі стрижки. Це й не дивно, коротка стрижка — це зручно, практично і стильно. Особливо модною стане стрижка «боб», тим більше, якщо вона має асиметричний контур, рвані краї, недбалі обриси.

Перевага короткого волосся в тому, що вони, у своїй більшості, не вимагають особливого догляду і складних укладок, а так само, до них легко підібрати прикраси, в залежності від випадку масивні або акуратні сережки будуть завжди виглядати з короткою стрижкою неймовірно стильно.

id3254 w292 Модні стрижки на довге і коротке волосся


На фото самі модні стрижки.

Стрижки на довге волосся

Довге волосся в усі часи було дуже популярне і в цьому сезоні не втратило своєї актуальності. Довгі, м’які хвилі спадаючі на плечі в поєднанні з прямою чолкою зроблять вас неймовірно жіночною і сексуальною.

Стрижки на довге волосся дозволяють експериментувати. Це стосується не тільки зачісок, де можна втілити свої стилістичні фантазії, але і стрижок — пограйте з довжиною свого волосся, комбінуйте довжину, цього сезону це особливо актуально.

Стрижки для короткого волосся

Дуже вдала довжина — до плечей, вона допомагає скоректувати форму обличчя, розставити акценти, за допомогою такої стрижки ви можете експериментувати з укладанням.

Дуже яскраво будуть виглядати несподівані переходи по довжині волосся, довга чолка до мочок вух і незвичайні укладки.

Чолка

У майбутньому сезоні особливо модною стане чолка, вона дозволяє зробити ваш образ більш молодим та сміливим. Причому ви можете вибрати будь-який варіант чолки — густу, коротку, але особливо актуальною стане висока чолка.

Одна тільки чолка може змінити зачіску і образ в цілому, якщо ж ви сумніваєтеся, чи варто обстригати чолку, то спробуйте обстригти передні прядки і, можливо, ви знайдете для себе новий стиль.

Жіночі стрижки — це основа образу, яка може розповісти про вас набагато більше, ніж який-небудь одяг від модних дизайнерів. Багато модельєрів при створенні колекцій одягу приділяють особливу увагу стрижкам, адже підбір одягу залежить від того, якими будуть модні стрижки.

Джерело: www.mne-tebe.ru