Модні стрижки на довге волосся

Довге волосся — красиве, гладке, доглянуте — здатне підкорити будь-якого чоловіка і викликати білу заздрість у жінок. Однак отримати загальне захоплення допоможе тільки модна стрижка на довге волосся. Що ж нам готує мода в новому сезоні?

Стрижки на пряме довге волосся

Пряме волосся модно стригти під прямий проділ або бічний. При цьому укладати їх можна і без проділу, якщо зробити начіс у верхній частині голови. Красиво виглядають волосся однієї довжини, які добре виглядають і в хвості, і розпущені, і у високих зачісках, і в стилі ретро. Також не виходять з модних тенденцій всілякі каскади, «сходинки» і градуювання прядок навколо обличчя. Вони дозволяють створювати великий вибір зачісок, як на розпущене, так і на зібране волосся.

Стрижки на кучеряве довге волосся

Природньо або штучно завите волосся — кращий спосіб надати образу романтичну нотку. У новому сезоні це  актуально, як ніколи. З рівним краєм або «драбинкою» підстрижене волосся модно розтріпується і створює недбалість. А каскадні стрижки для кучерявого волосся просто показані. Завдяки їм волоссю надається обсяг і розкривається краса кожної прядки!

Стрижки на довге волосся: чолка

У багатьох випадках у модному сезоні чолці відведена не перша роль. Якщо ви вирішили її вистригти, то нехай чолка буде густою і довгою плавно переходить в основну стрижку. У новому сезоні модно відривати лоб, а тому чолці на обличчях модниць немає місця.

Стрижки на довге волосся: колірна гамма

Загрузка...

Кольору і стану волосся слід приділяти багато уваги. В моді природні натуральні відтінки, а тому здоров’я волосся на першому місці.

Стрижки на довге волосся: стилі

Новий сезон робить акцент на недбалість і легковажність зачісок, а також відводить особливе місце стилю ретро. Довге волосся, особливо пряме, дозволяє реалізувати ці модні тенденції на всі сто. Начісування, пучки, високі зачіски підійдуть до створення вечірнього образу, а злегка розхристане розпущене довге волосся — кращий вибір на кожен день.

Якщо ви не є щасливою власницею копи довгого волосся, то починайте працювати над їх подовженням. Відрощуйте до максимально можливої ??довжини і не міняйте природний колір волосся. Тільки так ви опинитеся на піку моди!

Стрижки на довге волосся (фото)

Джерело: o-volosah.ru