Модні стрижки для середнього волосся

Найбільш поширеною і практичною є середня довжина волосся. Вона дозволяє по-різному моделювати зачіску, знаходити нові варіанти укладок і робити модні стрижки на середне волосся.

Середні стрижки вражають своїм шиком, стилем і сміливими рішеннями стилістів. Вони можуть бути неймовірно жіночними, стильними, суворими, елегантними і, звичайно ж, зухвалими і недбалими. Пропонуємо вам варіанти модних середніх стрижок.

Стрижка Каскад

Стрижка Каскад вже котрий рік не втрачає своєї актуальності і все частіше стає вибором багатьох модниць. Незважаючи на її простоту, кожна жінка може підкреслити за допомогою каскаду свою індивідуальність, достоїнства зовнішності і навіть приховати недоліки.

Дана стрижка по праву носить звання універсальної. Тому як її можуть дозволити собі жінки з будь-якою зовнішністю і структурою волосся. Цей варіант стрижки завжди в ціні. Тому говорити про те, коли каскад вийде з моди, не доводиться.

Будь-яка форма і довжина чолки може підкреслити вашу стрижку каскад і зробити її незвичайною. Хоча без чолки каскад теж чудово виглядає. Головне підібрати найкращий варіант, враховуючи особливості свого обличчя.

Стрижка Каре

Серед багатьох середніх стрижок каре займає почесне місце, особливо в цьому сезоні. Сьогодні можна вибрати будь-який з варіантів каре для будь-якого типу волосся і форми обличчя, створити неповторний образ і підкреслити всі принади своєї зовнішності. Класичне (боб) каре, подовжене, градуйоване, або каре-куля — вибір за вами!

Асиметрична стрижка

В даний час все більше представниць прекрасної половини віддають перевагу «вітряним» і недбалим стрижкам. Тим самим заявляючи про свою сміливість і неповторність. Сьогодні в моді оригінальні стрижки, наприклад, асиметричні, виконані шляхом состригания прядок волосся різної довжини на різних рівнях.

Стрижка Хвилі

Чудова стрижка для волосся середньої довжини. Надає своїй володарці жіночності та сексуальності. Стрижка хвилі найчастіше виконується на кучерявому волоссі, в тому числі і на хімічній завивці. За допомогою витончених хвиль зачіска набуває обсяг. Щоб домогтися пишності на потилиці, робиться ступінчастий зріз на рівні коміра, а з боків навскіс. Стрижка хвилі рекомендується жінкам з вузькими рисами обличчя.

Варіантів модних середніх стрижок дуже багато і кожна по-своєму унікальна. Яку вибрати, вирішувати, звичайно ж, вам. Головне, щоб зміни вашої зовнішності принесли тільки позитивні емоції!

Джерело: o-volosah.ru