Модні сарафани: ФОТО

Літні спекотні дні і короткі жаркі ночі вже не за горами, саме час подумати про те, які модні сарафани варто прикупити до нового сезону. Пропонуємо вам ознайомитися з  фотодобіркою сарафанів. Ми зібрали найкраще, з побаченого на подіумі серед весняно-літніх колекцій.

Модні сарафани — довжина

Широке Максі

Довгі широкі без натяку на талію — в таких моделях тіло відчуває себе вільно і розкуто. Ви зможете заховати всі видимі і уявні недоліки фігури під сарафаном подібного крою. А великий принт і яскраві кольори пожвавлять зайво цнотливий образ.

Сексуальне міні

Коротенькі обтягуючі сарафанчики — для засмаглих струнких. Ви всю зиму провели в тренажерному залі? Тоді цей фасон — ваш!

Модні сарафани — силует

Бебі дол

Смішний фасончік — пишна спідниця, невигадливі квіточки на тканині і велика кількість драпіровок — все що потрібно для створення літнього образу лялькової дівчинки.

Але якщо вам за … дцять — напевно ви знаєте, чим підкреслити власні принади, зупинившись на більш жіночному і спокусливому образі. Наприклад:

Облягаючий силует

Загрузка...

Модні сарафани — забарвлення і тканини

Серед тканин, як і завжди лідером весняно-літніх колекцій залишається шифон. Шифонові сарафани до вашої уваги:

Якщо говорити про загальну гаму, то серед сарафанів переважають пастельні квіткові забарвлення (дрібна польова квіточка), етнічні та геометричні принти, а також купонні тканини (Ну з великим принтом по краю) і сарафани з великими малюнками.

Ми не будемо повторюватися, адже принти, забарвлення в квіточку і інші візерунки ви змогли побачити в фотодобірці вище.

А ось моделей однотонних забарвлень було відмічено дуже мало Але ми все одно їх покажемо!

Але — на те воно і літо, щоб бути яскравою, строкатою,  запаморочливою штучкою в будь-який час доби! Гарних вам теплих днів!

Джерело: fashionly.ru