Модні прикраси — шик, блиск, краса

Шик, блиск, краса — все це модні прикраси. Жодна справжня жінка не може уявити своє життя без цих милих аксесуарів, які прикрашають нас і роблять привабливіше. Яким прикрасам ми віддамо перевагу в цьому сезоні? Давайте подивимося.

Всі ми розуміємо, що краще натуральних матеріалів нічого не може бути. Саме натуральні камені, шкіра, дерево є основою для створення більшої частини модних прикрас.

Не менш популярне в осінньо-зимовому сезоні золото. Ювелірні прикраси з золота, як і раніше, займають одне з перших місць в житті жінки. У поєднанні з коштовними і напівкоштовними каменями сережки, браслети, брошки, кулони мають великі розміри і вражають своїм стилем і красою.

Прикраси: сережки

Сережки постійно отримують новий вигляд, перетворюючись і збільшуючись у розмірах. Як і раніше в моді масивність і натуральність. З кожним днем все популярнішим стає етно стиль і східні мотиви. Чим більше сережки, тим ефектніше вони виглядають.

49774990 Модні прикраси   шик, блиск, краса

Прикраси: брошки

Брошки стають необхідним елементом жіночого гардеробу. Наприклад, вони вже виконують не тільки декоративну функцію, а й практичну у вигляді фіксатора. Тому восени і взимку брошки можуть стати вашими незмінними супутницями, прикрашаючи хутряні вироби, верхній одяг, сукні та костюми.

Прикраси: браслети

Без модного браслета нам не обійтися. Обов’язково варто придбати хоча б один. Адже різноманітність цих стильних аксесуарів настільки велика, що дуже вже хочеться побалувати себе улюблену чимось гарним типу шкіряного браслета або кованого. А ще сьогодні актуальні браслети-манжети, багаторядні браслети, з каменів і намистин, а також витончені золоті браслети.

Прикраси на шию

Ми звикли до витончених ланцюжків, які ніжно прикрашають наші шиї. Але сьогодні ці тонкощі переростають в більш громіздкі прикраси. Модний тренд цього сезону — подовжені ланцюжки, іноді навіть перевершують всі наші очікування, що доходять до лінії талії. Однак це не означає, що укорочені моделі не актуальні.

Багаторядні намиста також в моді. Можна собі дозволити кілька варіантів бус одночасно. І це ні в якому разі не буде вважатися несмаком. Цілком нормальним вважається надіти різні за типом намиста.

Різні натуральні прикраси на шию з дерева, шкіри, металу, і навіть кісток сьогодні дуже популярні. Вони носять характер давнини і культур різних народів.

А які прикраси обираєте Ви?

Джерело: Женский журнал Super-Lady.Ru