Модні короткі стрижки

Короткі стрижки як завжди популярні серед модниць, особливо сьогодні. А люблять їх за зручність, простоту, красу, неординарність і легкість. Всі ці якості спонукають жінок безжально розлучатися зі своїм довгим волоссям і без особливих зусиль створювати новий і стильний імідж.
Які короткі стрижки підкорюватимуть наші серця в цьому році? Давайте познайомимося з ними ближче.

Відомо, що все нове створюється на основі добре забутого старого. Саме за таким принципом діють творці сучасних стрижок, удосконалюючи їх і вносячи свої родзинки.

Отже, в моді знову ретро стиль в зачісках, а це значить, що модниці можуть дозволити собі стрижки, які носили наші бабусі і мами.

Стрижка Паж

Дуже жіночна і елегантна ретро стрижка, яка прийшла до нас з 60-70 років. Створюється вона виключно на рівному гладкому волоссі. Відмінною рисою є пряма і рівна чолка, а довжина волосся може бути як від середини вух, так і до плечей. Волосся підстрижене дуже рівно і вимагає регулярного оновлення стрижки, а саме не рідше одного разу на три тижні. Стрижка Паж здатна приховати такий недолік, як вуха що стирчать, що дуже важливо для деяких жінок.

Стрижка Боб

Мабуть популярніше стрижки Боб в цьому році не знайти. Адже це основа для багатьох зачісок. Боб сьогодні підкорює серця модниць і допомагає їм підкреслити свою індивідуальність. Найбільш популярною буде стрижка Боб з довжиною трохи вище підборіддя в поєднанні з прямокутною чолкою. Таку стрижку може дозволити собі як володарка прямого, так і кучерявого волосся.

Стрижка Пікс

Одна з найбільш популярних стрижок. Багато жінок вважають за краще стригтися саме під хлопчика, виставляючи свої чарівні вуха на загальний огляд. Власниці такої зачіски відрізняються сміливістю і незвичайним стилем. Даний варіант акцентує увагу на вашому обличчі і підкреслює всі його достоїнства. Стрижка Пікс ідеально виглядає на овальної форми обличчі і робить жінку яскравіше і виразніше.

Стрижка Пікс з одного боку проста, але з іншого потребує уваги та догляду. Тому перш ніж наважитися на такий крок, подумайте, чи зможете ви гідно доглядати і оновлювати свою стрижку.

Стрижка Том-Бой

Загрузка...

Дана стрижка відрізняється своєю зухвалістю і сміливістю. Стрижка Том-Бой створюється на основі короткого бобу у поєднанні з подовженою рваною чолкою. Чудово виглядає або на білому, або на чорному волоссі. Однак це не означає, що власниці інших відтінків волосся не зможуть собі дозволити такий варіант.

Як бачите, різноманітність модних коротких стрижок дозволяє вибрати для себе найбільш підходящий варіант.

Джерело: o-volosah.ru