Модне взуття на осінь

Коли закінчується літо, модні туфельки мереживні з бантиками і яскраві літні босоніжки, балетки, сабо і пантолетти замінюють стильні туфлі, черевики, ботильйони та ботфорти. У кожному сезоні з’являються нові тенденції, доробки, міняються кольори й фасони взуття. Про те, у що будуть взувати свої модні ніжки представниці жіночої статі восени, вже відомо завдяки кільком попереднім показам моди в Нью-Йорку, Мілані, Парижі та Лондоні. І хоч вони від нас далеко, модні моделі взуття з колекції осінь все ж доберуться до полиць взуттєвих магазинів і бутиків. А якщо вам важко буде знайти вподобану модель у взуттєвих магазинах, на допомогу прийдуть інтернет магазини жіночого взуття, де можна вибрати найбільш модне взуття з величезного каталогу.

2011 fall obuv sa Модне взуття на осінь

Тенденції моди на взуття осінь — підбори

Красиве взуття робить жінку більш впевненою і щасливою. А якщо ви йдете на високих підборах, то спина випрямляється, груди піднімаються, а хода стає більш жіночною. Тому на піку популярності восени — високий каблук і взуття на платформі. У багатьох колекціях зустрічаються запаморочливі шпильки і танкетка.

Але ж для щоденного носіння важливим є зручність і витривалість взуття. І звичайно ж, дизайнери не забули про це, додавши в осінню колекцію моделі на рівній підошві і зручному, стійкому каблуці.

Осіння колекція взуття — моделі і фасони

Модне взуття на осінь представлене ??різноманітними моделями — від відкритих туфель і ботильйонів, до високих чобіт і ботфортів. Найбільш популярними і затребуваними, проте, залишаються ботильйони — щось середнє між туфлями і чобітками. Ботильйони купити можна в будь-якому хорошому взуттєвому магазині або бутіку. Причому без особливих зусиль ви знайдете унікальну модель. У перші тижні вересня і в період бабиного літа, коли ще немає дощів, а температура повітря дозволяє взувати більш відкрите взуття, дизайнери пропонують модні ботильйони  з відкритим носком. Багато моделей осінньої колекції взуття оформлені шнурівками і ремінцями, оригінальний принт надає елегантності. Тепло і добротно виглядають ботильйони і чоботи, оздоблені хутром зверху і під ременями. Особливо ефектне оформлення хутром в представленій моделі ботильйонів з відкритим носком і п’ятою від Donna Karan.

Не залишиться осінь і без модних човників Celine і класичних туфель на шпильці Oscar de la Renta.

А Louis Vuitton представив дві-шикарні моделі на танкетці, прикрашеної узором з каменів.

Модний колір взуття на осінь

Основна кольорова гама колекції взуття на осінь представлена ??бежевими, коричневими, сірими відтінками. Зустрічаються моделі взуття, що поєднують білий і чорний кольори, у тому числі чорне взуття з білим носком.

Колекція Alexander Wang представлена ??у вугільно чорному кольорі.

Бузковий, червоний і жовтий кольори зустрічаються рідше, а ось холодні пастельні відтінки і розмиті тони будуть головними в гардеробі восени — це ностальгічний чорний, королівський синій, фіолетовий і відтінки карамельного.

На відміну від літніх колекцій взуття, насичених яскравими квітами і ажурно-квітковим оформленням, осінні тенденції дають простір елегантності і плавним лініям, що в свою чергу забезпечує універсальність моделей.

Стилист Наталья Галузинская
Джерело: spletnicam.ru