Мода осінь — зима 2011 / 2012 року! Фото модних тенденцій сезону

Скоро почнеться осінь і ми поспішаємо поповнити свій гардероб модними речами. У цій статті докладно розглянемо всі модні тенденції осінньо-зимового сезону 2011/2012 року. Подивимося на фотографії зі світових подіумів, відзначимо знакові колекції сезону. І визначимося з вибором свого модного образу на сезон осінь-зима 2012 року!

Осінь-зима 2011/2012 року — це сезон повний духу протиріч. З одного боку, неймовірно жіночні та елегантні образи в стилі 50-х і 60-х, з іншого боку, тотальний чоловічий стиль і мінімалізм 90-х. Хоча в цьому сезоні прагнення до яскравих колірних сполучень у дизайнерів видно неозброєним поглядом, тим не менше, більшість речей виконані в коричневій і чорно-сірій гамі. Силует стає все більш розмитим і об’ємним, одяг облягаючий фігуру залишивася в минулому сезоні.

Леді та джентльмени

Жіночність родом з п’ятдесятих і шістдесятих років минулого століття, який сезон поспіль неймовірно модний тренд. Спідниця-крандаш нижче коліна, що підкреслює плавну лінію стегон, жакет з баскою, хутряний комір, високі рукавички, елегантна сумочка — все що потрібно для шикарної осені в стилі looks like a lady.

Мода осень зима 2011 2012

Якщо ви втомилися від елегантних жіночних образів, то можна зупинити свій вибір на другому за популярністю тренді сезону — на чоловічому стилі. Чоловічий стиль з кожним сезоном набирає обертів залучаючи до своїх лав як дизайнерів, так і їх вірних прихильниць. У сезоні осінь-зима 2012 модний чоловічий лук шукаємо в колекціях: Chanel, Dolce & Gabbana, J. Crew, Max Azaria, Haute, Yigal Azrou?l, Tommy Hilfiger, Karen Walker і ін

Вісімдесяті

Мода на стиль 70-х років не поспішає залишати модний олімп. Ще б! Адже мода 70-х бунтарська і уніфікована одночасно, крім того, речі в стилі 70-х неймовірно лестять нашій фігурі. Які речі нам знадобляться для створення образу в стилі 70-х? Трохи розкльошені брюки з вовни, водолазка або шовкова блуза, пончо або жилет, а також сукні з запахом, спідниця-трапеція і чоботи на високому стійкому каблуці. Колекції в стилі сімдесятих в цьому сезоні були запропоновані дизайнерами: Chloe, Gap, Diane von Furstenberg, Just Cavalli, Kenzo та ін

Так же в моде Стиль 80-х років самого, мабуть, спірного десятиліття. А це означає дістаємо брюки-банани, вільні кофти з люрексом і масивні піджаки.

Мілітарі

Загрузка...

На ваш вибір мундири і шинелі з грубого сукна, черевики на шнурівці і чоботи, плащі захисних відтінків і двобортні сюртуки, кашкети і ранці. Стиль мілітарі в моді ось вже котрий сезон поспіль і сезон осінь-зима 2011/2012 року не виняток!

Этно-шик

Схід чи захід, північ чи південь, куди тримаємо курс в цьому сезоні? Вибираємо між стилем південно-американських гаучо чи народного одягу скандинавів, кочовими монголами або берберами. У кожному разі, хустка, спідниця або пончо з етно-принтом повинні бути присутніми у вашому гардеробі.

Модні кольори на осінь-зиму 2011/2012 року

Монохромна цибуля — один з головних трендів цього сезону! Одягаємося в улюблений колір з ніг до голови. Це може бути журавлинний, жовтий, оранжевий, фіолетовий або синій відтінок. Для модниць ідеально підійдуть нейтральні кольори: бежевий, сірий, білий.

Наймодніші відтінки осінньо-зимового сезону 2011/2012 року (крім коричневого, сірого і чорного: томатний, брусничний, фіолетовий, гірчичний, смарагдовий, колір стиглої хурми і, звичайно, синій. В осінньо-зимовий період в моду входять складні принти темних відтінків , це можуть бути квіткові або геометричні візерунки. Неймовірно популярним в цьому сезоні стає зигзаг і різного роду багатокутники, які в хаотичному порядку знаходять своє місце на модному одязі (як правило на джемперах, блузках і сукнях).

Модні силуети осінь-зима 2011/2012 року

Наймодніші силуети осінньо-зимового сезону 2012 це перевернутий трикутник, прямокутник, овал і трапеція. У минулому сезоні був неймовірно популярний Х-силует, який підкреслював фігуру, восени-взимку 2011/2012 він відходить на другий план поступаючись місцем об’ємним, багатошаровим силуетів. Модельєри, судячи з усього, прагнули до того, щоб нам було тепло і комфортно цієї осені і взимку. І їм це вдалося!

Джерело: kak-ya.ru

фото © Courtesy of brands, Gianni Pucci, Luca Cannonieri/GoRunway.com