Мода для повних: секрети краси повних жінок, фото

Мода для повних пропонує жінкам широке розмаїття силуетів, фасонів і стилів в одязі. Можна впевнено сказати, що практично все, що модно для худих підходить і для повних жінок.

Сьогодні бути повною — це не значить бути закомплексованою. Бо мода для повних як ніколи відображає загальну тенденцію в моді.
Подивіться на фото і ви побачите, що все що представлено на фото носибельне і для худих дівчат.

Згідно колись усталеному стереотипу, мода для повних жінок повинна виключати: довжину до коліна і вище, горизонтальні лінії, відкриті плечі і область декольте, світлі кольори, широкі спідниці і багатошаровість у вбранні.

Але як не дивно сьогодні сформована думка виявилася неправдивою.
Ми бачимо, що сукні для повних можуть багатошаровими і світлими — такий прийом зорово «скидає» з жінки десять і більше кілограм і перетворює її в легку лісову німфу.

Плаття для повних жінок, що мають довжину вище коліна, відкриті плечі, розкльошені спідниці, великий малюнок — загалом, все те, що раніше вважалося поганим смаком для повних, насправді робить з нас японську статуетку.

І якщо вам дуже хочеться надіти вузькі джини або легінси, не зупиняйте себе, тільки при цьому слід пам’ятати про основне правило пропорцій: якщо низ облягаючий, то верх повинен бути вільним і закінчуватися в районі стегон.

Головне пам’ятайте — любіть себе такою, якою ви є і не купуйте одяг на два розміри менше. Це тільки збільшить в очах оточуючих ваші розміри і додасть вашому образу безглуздий вигляд.
Одяг, придбаний за розміром, приховає ваші зайві, в очах суспільства, кілограми. І повірте мені, слідуючи сучасній моді для повних та нашим порадам, ви отримаєте набагато більше захоплених чоловічих поглядів, ніж ваші «стандартні» подружки.

Джерело: womenlyinfo.ru