Малюнки на нігтях — фото

Кожна жінка прагне до того, щоб її ручки були доглянутими і охайними. І при цьому нігті — важлива деталь, яка надає їм акуратний вигляд.

Малюнки на нігтях

Малюнки на нігтях — дизайн (фото)

Сьогодні надзвичайну популярність придбав дизайн нігтів, за допомогою якого можна додати образу вишуканості. Найбільш популярний і звичний напрям нейл-арту — це малюнки на нігтях, які надають родзинку зовнішньому виглядом жінки. За допомогою малюнків можна урізноманітнити повсякденний образ або створити прекрасне доповнення до вечірнього вбрання.

Розпис нігтів виконується різними способами: лаками, водно-акриловими фарбами, кольоровою пудрою і блискітками за допомогою пензликів різної товщини, паличок і голок. Звичайно, виконати акуратно складні малюнки, і навіть справжні художні композиції зможуть тільки кваліфіковані майстри. Але є цілий ряд прийомів, які дозволять створити вишукані малюнки самостійно. Головне набратися терпіння і трошки попрактикуватися.

Як зробити малюнки на нігтях (фото)

Почати виконання малюнка потрібно з надання правильної форми вашим нігтям, вона повинна відповідати рисунку. Це буде основа вашої композиції, тому нігті повинні бути ідеальні.

Засоби для створення малюнків на нігтях

Визначившись з формою нігтів, можна переходити до вибору засобів, необхідних для задуманого малюнка. Сьогодні вибір різноманітних кольорових лаків та покриттів просто нескінченний, і рішення — тільки за вами. Не бійтеся експериментувати з різною продукцією, поки не виберете те, що вам ідеально підходить. Особливу увагу варто приділити акриловим фарбам, які призначені для художнього дизайну нігтів. Вони завжди відмінно виглядають на нігтях і при цьому коштують дешевше спеціальних лаків.

Ці лаки також добре виглядають на нігтях і відрізняються від звичайних лаків тим, що мають особливу консистенцію і тонкий пензлик, який призначена для малювання. Віддавайте перевагу лакам зі швидковисихаючим складом, особливо якщо ви виконуєте багатошаровий малюнок.

Крім лаків вам знадобляться інструменти для нанесення малюнка. Можна скористатися професійним набором, до якого входять декілька пензликів для нанесення ліній різної товщини. З їхньою допомогою на нігтьовій пластині можна легко створити акуратний візерунок.

Однак деякі кисті можна замінити підручними засобами — шпилька або зубочистка допоможуть виконати маленькі кольорові точки не гірше за професійні кисті. Також завжди під рукою має бути рідина для зняття лаку, бажано без ацетону, щоб не зіпсувати нігті. А стерти похибки малюнка краще за допомогою тонкої кисті або ватної палички.

Створювати малюнки можна як на натуральних, так і на штучних нігтях. Різноманітність технік і варіантів прикраси нігтів надзвичайно велика. Головне пам’ятати, що гарний дизайн нігтів в першу чергу повинен гармоніювати з образом.

Малюнки на нігтях: крок за кроком

Загрузка...

Перед тим як почати малювати, переконайтеся, що все необхідне є під рукою. Для початку нігтьову платину необхідно покрити базою. Немов художник, створіть полотно, на якому будете малювати картину. «Полотно» повинне бути рівним і акуратним, це є запорукою гарного малюнка. Краще всього нанести базу в два шари. Слідкуйте за тим, щоб покриття було рівномірним. За базу можна використовувати прозорі лаки, білі, бежеві, світло-рожеві. А можна нанести будь-який кольоровий лак, яким ви зазвичай фарбуєте нігті.

Малюнок наноситься поверх базового покриття. Умочіть пензлик в лак, щоб шар лаку був рівномірним. Якщо на кисті занадто багато або мало лаку, є грудочки, то вам буде складніше зробити гарний і чіткий малюнок. Нехай ваші перші малюнки будуть простими, головне не перевантажуйте нігті. Нехай ваша фантазія підкаже вам сюжет картинки — це можуть бути будь-які абстрактні форми. Саме простий дизайн нігтів звичайно виявляється найбільш красивим і вдалим.

Якщо ви малюєте пензлем, то малюнок виконується по сухому лаку. Однак є ще одна методика — малювання голкою. Вона здійснюється по рідкому лаку і при цьому лаки змішуються між собою. Виберіть два контрастних відтінки лаку і нанесіть один з них рясним шаром як базу. І відразу, не чекаючи висихання, капніть на поверхню нігтя кілька крапель лаку іншого відтінку. А тепер за допомогою голочки робіть кругові рухи з краплі в краплю. Слідом за голкою будуть тягнутися красиві тонкі лінії, створюючи абстрактні візерунки. Зазвичай з таких крапель виходять симпатичні квіточки.

Виконувати малюнок можна не тільки за допомогою лаків. Для святкового манікюру підійдуть різні прикраси, наприклад, фольга, блискітки, стрази, пір’я, мережива, сухоцвіти. Але з цими елементами головне не переборщити, зазвичай вони виглядають добре, коли прикрашають не всі нігті, а по одному на кожній руці.

Після того як ваш малюнок готовий, дайте йому висохнути і нанесіть закріплювач, який захистить ваші малюнки. Щоб зберегти красу на довгий час, кожні два-три дні оновлюйте верхній захисний шар лаку. Захищайте нігті  рукавичками під час домашніх робіт, наносьте масло для кутикули.

Малюнки на нігтях — фото

Джерело: ona-znaet.ru