Макіяж для сірих очей — 60 красивих варіантів

Сірі очі зустрічаються досить часто, але від цього вони не стають менш привабливими.

Рідко зустрічається чистий сірий колір очей: сірі очі за своєю суттю — хамелеони. У них можна зустріти вкраплення синього, зеленого, коричневого кольорів.

У залежності від пори року, погоди, настрою, макіяжу і одягу сірі очі можуть мінятися від ніжно-блакитного до холодного металевого відтінку.

Що підходить для макіяжу сірих очей?

Насправді вважається, що в макіяжі сірих очей дозволено практично все, але все ж деякі прийоми допоможуть підкреслити особливості відтінку саме цих очей.

макияж серых глаз

  • Якщо ваша шкіра теплого відтінку, то використовуйте золотисту, пісочну, бронзову або карамельну гаму макіяжу. Вона зробить акцент на погляді.
  • Якщо ви бажаєте зробити акцент на кольорі обличчя і ваша шкіра теплого відтінку, ваш вибір — макіяж холодних відтінків — блакитний, зелений, синій, бірюзовий, фіолетовий і рожевий.
  • Якщо у вас шкіра холодного відтінку і ви бажаєте зробити акцент на очах, то застосовуйте фіолетову і зелену гаму макіяжу.
  • Якщо у вас холодний відтінок шкіри, і ви бажаєте зробити акцент на кольорі обличчя, — ваш вибір теплі відтінки природних тонів: світло-коричневі, рожево-бежеві, вершково-карамельні, світло-фіолетові.

Якщо ваші сірі очі можуть похвалитися блакитним відливом, то спробуйте прикрасити їх сіро-блакитними тінями.

Не варто в точності повторювати колір райдужної оболонки або використовувати надмірно яскраві тіні. Інакше сірі очі або втратять виразність і глибину, або стануть безбарвними і непримітними.

Для ефекту сяючих сірих очей варто вибирати перламутрові, а не матові тіні.

Макіяж сірих очей для блондинки

Разом з тим нейтральні бежеві і пісочні відтінки ідеально підійдуть світловолосим сірооким дівчатам з теплим відтінком шкіри. Вони додадуть погляду теплоту і відкритість.

Макіяж сірих очей для темноволосих

Темноволосим дівчатам можна використовувати практично всі відтінки. Однак не варто надто сильно захоплюватися сливовим, жовтим і бірюзовим кольорами. Дуже красиво виглядає комбінація бузкового та зеленого відтінків. Цікавого ефекту можна досягти при використанні бузкових, фіолетових і бордових кольорів.

Сірі очі можна спробувати прикрасити ляльковим макіяжем, тільки не забувайте враховувати особливості зовнішності та одягу.

Вечірній макіяж сірих очей

Загрузка...

Нижче наведу приклад варіанту вечірнього макіяжу сірих очей для того, щоб вказати вам напрямок, в якому можна рухатися при макіяжі сірого відтінку очей.

Увечері на сірих очах особливо ефектно заграють сині і блакитні кольори. Їх можна і потрібно поєднувати з білими тінями на внутрішніх куточках вік і під бровами. Так погляд буде живим і відкритим. Якщо ваші очі «в цятку» скористайтесь кольорами, що підкреслюють домінуючий відтінок.

Ви можете дозволити собі використовувати як чорну, так і коричневу підводку. Її слід добре розтушувати, щоб макіяж був неяскравим і ненав’язливим. Брови ретельно підкреслюйте, при цьому домагаючись природності в образі. Реснички можна фарбувати синьою, чорною або сірою тушшю.

Як надати сірим очам різні відтінки за допомогою макіяжу

  • Сріблясті тіні з металевим відливом і блиском, а також темно-синя гама макіяжу зробить очі ідеально сірими.
  • Прозоро-сірі очі стануть темніше, якщо ви використовуєте світло-сірі тіні.
  • Бронзові, золотисті, пісочні, жовті або оранжеві тіні допоможуть зробити сірі очі «блакитними «. Нанесіть їх на верхню повіку, розтушуйте, а по лінії нижніх вій покладіть тіні блакитного кольору.
  • Чорна та темно-синя туш теж допоможуть зробити очі з блакитним відтінком.
  • Ваші очі стануть зеленими або бірюзовими, якщо ви використовуєте яскраво-сині, болотні або шоколадні тіні. Покладіть їх на верхню повіку, розтушуйте, а по лінії нижніх вій нанесіть зеленуваті тіні або олівець бірюзового або зеленуватого відтінку.

Сірі очі не «люблять» …

  • Незалежно від відтінку волосся сірооким дівчатам варто уникати сірої гами тіней в тон очей або трохи світліше. Спробуйте нанести колір на тон темніше власної райдужки.
  • Слід бути обережними при використанні коричневих відтінків. Такі кольори як темно-коричневий, оранжевий і теракотовий можуть створити вид заплаканих очей.

Фото — макіяж сірих очей

Джерело: ona-znaet.ru