Макіяж для карих очей — 50 красивих варіантів

У макіяжі кароокої дівчини неодмінно слід зробити акцент на очі!

Оволодій технікою макіяжу карих очей, щоб погляд став виразнішим! Поглядом можна передати найтонші відтінки ставлення до співрозмовника. Особливо це актуально, якщо візаві тобі дуже симпатичний! Як домогтися більшої виразності погляду? Звичайно, за допомогою грамотного макіяжу очей!

Макіяж карих очей

Ти напевно знаєш основні правила макіяжу очей: чим ближче до зовнішнього кута ока, тим темніше тон тіней, під бравами виділяємо світлим, внутрішні куточки очей теж висвітлюємо. Але є кілька секретів, відомих небагатьом.

Ось наприклад: світловідбиваючий консилер не варто наносити на припухлі нижні повіки — він їх тільки підкреслить!

Ще секрет: холодні тони макіяжу «виявляють » зморшки. І ще: при в’ялій шкірі вік краще користуватися кремоподібні тінями. Нависаючі повіки можна візуально «прибрати», розтушувавши на складочки трохи димчасто-коричневих тіней.

Тіні повинні відповідати ще й твоєму кольоротипу, а також тонам одягу, інакше погляд «загубиться «, а тобі цього допускати ніяк не можна!
макияж карих глаз

Колірна гама для макіяжу карих очей

Базовими тонами для карих очей будуть: білий, опал, вершковий, колір шампанського.

Для кароокої брюнетки підійдуть такі кольори:

  • чорний
  • сріблястий
  • темно-коричневий
  • бузковий, а також фуксія
  • золотистий

Для кароокої дівчини зі світлим волоссям підійде така гама:

  • пісочний
  • темно рожевий
  • всі відтінки зеленого
  • світлий і темний беж

Ні за яких умов не використовуйте в макіяжі для карих очей теракотовий колір. Помаранчевий відтінок тіней не підходить таким очам

Густі вії — основний штрих макіяжу для карих очей

Загрузка...

Ти вже пробувала користуватися двофазною тушшю? Вона відмінно подовжує вії і додає їм об’єм. Спочатку наносиш базу, а потім туш у два шари. Ретельно профарбовують крайні вії! Красиві вії дуже важливі в макіяжі карих очей.

Ти нанесла туш з ефектом подовження та обсягу, а вважаєш, що вії могли б бути і погустіше? Візьми штучні вії і акуратно наклей між власними. Користуйся лише спеціальним клеєм для штучних вій, він зазвичай є в упаковці. Можеш попросити подругу допомогти тобі: самій клеїти все-таки незручно.

Прекрасний ефект виникає при використанні контрастних кольорів туші. Так карим очам підходить не тільки чорна туш, а й зелена, і яскраво-бірюзова!

Наносимо тіні для карих очей

Надаємо погляду якусь загадковість, як у романтичних героїнь! Набираємо на спонжік темні тіні, наносимо їх уздовж кордону зростання вій на верхніх повіках і акуратно розтушовуємо. Обережно з кількістю тіней і з розтушовуванням: ефект погляду «сумної клоунеси» нам зовсім не потрібен!

Підкреслюємо виразність карих очей

Візажисти знають чимало хитрих прийомів для додання виразності карим очам. Один з «збільшуючих» прийомів — провести білим контурним олівцем лінію по внутрішній стороні нижньої повіки. А великим очам надаємо «котячий» вигляд, виконавши той же прийом чорним олівцем.

Макіяж карих очей — додай сяйво!

Променистий погляд — не образний вислів, а результат правильно зробленого висветленія! Нанеси на верхню повіку основний тон трохи темніше натурального кольору шкіри по межі «кісточки» і ближче до краю ока, а серединку  висвітли сяючим, більш світлим відтінком.

Макіяж карих очей може бути дуже виразним або ледве помітним. Дуже важливо щоб він був акуратним, підкреслював відтінок карих очей і відповідав стилю і часу доби.

Фото макіяжу карих очей

Джерело: ona-znaet.ru