Макіяж для зелених очей — 50 красивих варіантів

Зелені очі по праву вважаються загадковими і чаклунськими. Погляд зелених очей притягує, заворожує, а при правильно нанесеному макіяжі здатний зачарувати.

Макіяж зелених очей

Щоб правильно підібрати відтінки і текстуру макіяжу для зелених очей, потрібно знати якого відтінку ваші очі і що підходить саме вам. Зелені очі умовно поділяють на 4 рівні кольору.
макияж зеленых глаз

Макіяж нефритово-зелених очей

Самий насичений і темний зелений колір.

До такого кольору ідеально підходять темні відтінки тіней, а в цілому такий колір очей універсальний, з ним можна експериментувати з будь-якими відтінками. Чудово виглядає підводка.

Макіяж очей кольору морської хвилі (може бути присутнім відтінок бірюзи)

Загрузка...

Цей зелений колір на межі з блакитним. Може змінюватися в залежності від навколишнього середовища, настрою та одягу.

Для таких очей добре підходять будь-які світлі тіні, в тому числі і блакитні.

Макіяж світло-зелених очей

Це класика зелених очей, такі очі нагадують котячі, за рахунок проблисків золотистого кольору.

Для таких очей вкрай не бажані темні тіні, в крайньому випадку, вони можуть бути доречні на зовнішньому куточку ока. Вибирати тіні потрібно, поєднуючи їх з кольором райдужної оболонки ока. Намагайтеся вибирати відтінки світліше, ніж вона.

Макіяж сіро-зелених очей

Цей колір очей найсвітліший серед зелених очей.

До таких очей дуже важко підібрати правильний відтінок тіней, але однозначно потрібно відмовитися від темних відтінків. Найбільш підходящі кольори — м’які, пастельні.

Кольори макіяжу, які підходять до зелених очей

Оптимальний варіант макіяжу зелених очей — це всі відтінки бузкового кольору, які виграють за рахунок контрасту. Такий колір доречний і для денного і для вечірнього макіяжу. Розбавити основний колір можна за допомогою тіней пастельних тонів — персик, хакі, беж, слонова кістка.

Для шатенок із зеленими очима відмінний варіант — тіні коричневого кольору. Для вечірнього макіяжу можна використовувати яскраві відтінки коричневого кольору, такі як бронза, мідь, золото. Такий макіяж буде шикарно виглядати в сукупності з коричневою підводкою і рудуватим олівцем для брів.

Рудоволосим зеленооким підійдуть зелені тіні, всіляких відтінків. Такі відтінки тіней можуть використовувати і брюнетки з темно зеленими очима.

Блондинкам з зеленими очима до обличчя світло-коричневі та персикові тіні. Для русявої, з очима 2 рівня, дуже ефектно виглядатимуть зелені і бірюзові тіні, разом з чорними стрілками.

Що категорично не підходить для макіяжу зелених очей?

Існують кольори в макіяжі, які абсолютно не доречні в поєднанні з зеленими очима:

  • Сріблястий макіяж. Такий варіант підходить для всіх кольорів очей, окрім вашого;
  • Чорний макіяж. Цей колір робить погляд грубіше, тому краще використовувати темні відтінки сірого, коричневого, але ні в якому разі не чорного кольору.
  • Блакитний макіяж. Такий колір підходить тільки до очей 2 рівня, в інших випадках надає зовнішньому вигляду вульгарність;
  • Рожевий макіяж. З цим кольором потрібно пробувати. Він іде далеко не всім, дізнатися чи йде він вам, можна тільки випробувавши його на собі.

Колекція фото — макіяж зелених очей

Подивіться ці варіанти макіяжу — можливо, ви знайдете свій ідеальний варіант!

Джерело: ona-znaet.ru