Макіяж для блакитних очей — 150 найкрасивіших варіантів

Блакитний колір — найпоширеніший відтінок очей. Блакитнооким пощастило, оскільки підібрати макіяж блакитним, сірим, бірюзовим очам просто!

Немає нічого складного в виборі макіяжу для блакитних очей. Найголовніше визначитися з відтінками, які найбільш вигідно підкреслюють небесну блакить і глибину ваших очей. Далі можна експериментувати з ними і вибрати ті, які подобаються вам більше інших.

Відтінки макіяжу для блакитних очей

  • Ідеальне поєднання блакитних очей з блідо-рожевими, сріблястими, фіолетовими і золотавими кольорами.
  • Непогано виглядають сіро-коричневі, бузкові тони і тони кольору перлів.
  • Для створення ефектного погляду можна скористатися тінями темно-синього кольору, цей колір робить блакитні очі супер-глибокими і виразними.
  • Добре виглядають тіні кольору бірюзи та морської хвилі.
  • Яскраво-рожевий колір додасть глибину погляду. Подивіться на дівчат  — прекрасний варіант романтичного макіяжу для блакитних очей.
  • Для вечірки або походу в нічний клуб можна використовувати вугільні тіні, поєднуючи їх з будь-якими іншими відтінками.

Оттенки макияжа для голубых глаз

4 кольори блакитних очей і макіяж

Для того, щоб правильно підібрати колірну гамму тіней для ваших блакитних очей, потрібно визначити рівень блакиті очей. Це можна зробити вдома перед дзеркалом.

Макіяж синіх очей

Це очі з інтенсивним блакитним кольором, в якому іноді помітні відтінки фіолетового кольору.

Для таких очей підходять тіні практично всіх кольорів, найбільш вигідно виглядають насичені тони, ніж нейтральні.

Загрузка...

Макіяж середньо-блакитних очей

Це спокійний блакитний колір очей, іноді з золотисто-палевим відтінком.

Таким очам підходять світлі відтінки, але якщо хочеться затемнити, то краще зробити це по лінії росту вій, а також у зовнішнього куточка ока.

Макіяж світло-блакитних очей

Світлі, практично прозорі — для таких важко підібрати правильний макіяж.

Найбільше підходять м’які, непомітні тони. Непогано виглядають стрілки в стилі ретро.

Макіяж сіро-блакитних очей

Цей тип очей часто змінюється, залежно від одягу, погоди і кольору неба.

Відтінки тіней можна вибирати згідно з нарядом, або можна змінювати колір очей за допомогою одягу.

Основні правила макіяжу для блакитних очей

1. Проводьте експерименти. Будь-який відтінок може вигідно підкреслити красу блакитних очей, в залежності від насиченості нанесення і текстури макіяжу.

2. Не відкидайте заздалегідь, жодного разу не випробуваний тон. Він може виявитися саме вашим. Тіні на шкірі виглядають зовсім інакше, ніж в коробочці.

3. Лавандовий колір підходить для будь-якого відтінку блакитних очей, тому такий колір повинен бути обов’язково присутнім в косметичці володарки блакитних очей.

4. Макіяж у стилі «смокі айз» надає сексуальність і стиль вашому вигляду. Замість класичних чорних тіней для такого макіяжу, можна використовувати будь-які темні відтінки, залежно від заходу, одягу та настрою.

5. Не виходить підібрати відтінок — не турбуйтеся, просто нанесіть на повіки трохи бронзового блиску і подкрасьте вії тушшю. Такий макіяж освіжає і додає виразність очам.

Що не підходить для макіяжу блакитних очей?

Погано виглядають в макіяжі блакитних очей блакитні тіні в тон очам. Вони зливаються з очима і надають неприродність образу. Краще використовувати сині тіні або бірюзу.

Коричневий колір також не кращий варіант для макіяжу блакитноокої красуні. Оскільки це колірне сполучення «не в’яжеться» не тільки в макіяжі.

Він здатний надавати хворобливість і припухлість очам, як ніби ви тільки що плакали. Але можна вибрати коричневі тони, які дуже цікаво виглядають, наприклад відтінки глини, кави, а також міді та бронзи. Особливо підходять такі відтінки для рудоволосих і темноволосих власниць блакитних очей.

Тіні кольору золота підходять далеко не всім. Це залежить від кольору шкіри, чим смугліша шкіра, тим краще виглядають на ній золотаві тіні. А для власниць білої шкіри краще підходять сріблясті відтінки. Вони дуже добре поєднуються з блакитними очима.

Макіяж блакитних очей — варіанти

Пропонуємо вам подивитися колекцію макіяжу блакитних очей і неодмінно спробувати кілька варантів — сміємо вас запевнити, що якийсь із них підійде вам ідеально!

Лавандовий макіяж блакитних очей

Ідеальний варіант — неодмінно поробуйте!

Макіяж смокі айс для блакитних очей

Для вечірки.

Сірий і синій макіяж для блакитних очей

Для романтичної прогулянки.

Кольоровий макіяж для блакитних очей

Для зустрічі з подружками.

Паті макіяж для блакитних очей

Кавовий і золотистий макіяж для блакитних очей

Натуральний макіяж для блакитних очей

Підходить для роботи та навчання — денний макіяж.

Макіяж для блакитних очей — стрілки

Красиві стрілки для блакитнооких.

Джерело: ona-znaet.ru