Літні сукні для повних

Від природи кожна жінка, незалежно від того, якою комплекцією вона володіє, по-своєму приваблива і жіночна.

Летние платья для полных

Вона прагне бути привабливою і ефектною в очах представників протилежної статі, та й просто хоче подобатися собі. Вона розуміє, що домогтися позитивних результатів у своїй зовнішності можна за допомогою вміло підібраної сукні або сарафана. Саме сукні, а не брюки, здатні пробудити в жінці природну чуттєвість і сексуальність.

Тому з настанням літа всі жінки вирушають у магазини на пошуки гарного плаття. Адже тільки влітку можна повністю показати всі принади своєї фігури, заховані взимку під товстим шаром одягу. Сукня — це самий відповідний для літа наряд. Вона підходить абсолютно всім, і повним і худим. Головне вибрати правильну сукню, адже навіть ідеальну фігуру може зіпсувати невдала сукня.

Літні сукні для повних

Іноді повні жінки можуть боятися носити сукні, пояснюючи це своїми недоліками фігури. Але ніхто не змушує вас підкреслювати свої недоліки за допомогою сукні, потрібно просто вибрати таку модель, яка приховає зайву повноту і підкреслить красиві контури силуету.

Літні сукні для повних — секрети «стрункості»

Повним жінкам потрібно підбирати такі літні сукні, які будуть візуально зменшувати обсяги і витягувати силует. Якщо ваша талія гарно оформлена, чому б не підкреслити її поясом або ремінцем.

Широкий темний пояс — це відмінний спосіб зробити талію стрункішою. Завищена лінія талії зробить акцент на шикарні груди.

А повні ноги приховає довжина сукні нижче коліна, в поєднанні з туфлями на підборах, таке плаття виглядає дуже красиво. Якщо ви вважаєте свої руки занадто повними, придбайте сукні з рукавами, що приховують їх. Однак повні руки — це зовсім не той недолік, який потрібно ретельно приховувати. Якщо ви соромитеся повноти рук, то сукні без рукавів можна поєднувати з шаллю чи хусткою.

Особливу увагу потрібно приділити силуету літнього плаття для повних жінок. Ідеальне літнє плаття для повних жінок повинно мати А-подібний або трапецієподібний силует. Воно повинно бути виконано з легкої тканини і мати довжину до середини коліна або нижче. Головне не робити помилку, вбираючись в занадто вільні сукні.

Якщо ви маєте масивну верхню частину з широкими плечима, варто вибирати плаття з великим малюнком або плаття з деталями, які збалансують силует, наприклад, бантом або поясом на талії. Важливо щоб рукави не були широкими, рукави ліхтарики і зовсім протипоказані.

Приховати повноту стегон допоможуть сукні з довжиною трохи нижче колін. Поділ сукні повинен бути зшитий з легкої тканини, мати вільний крій і не прилипати до ніг. Верхня частина плаття може бути обтягуюча, що вигідно підкреслить груди і шию. Також таке плаття добре виділить талію.

Повні дівчата невеликого росту повинні звернути увагу на однотонні сукні без зайвих деталей. На таких жінках набагато кращий виглядають сукні з більш щільних тканин.

Завищена лінія талії приховує повний животик і в цілому робить силует менше. Якщо ви хочете візуально зменшити великі груди, вибирайте плаття з V-образним вирізом і уникайте великих прикрас, які привернуть зайву увагу до грудей.

Літні сукні для повних — відтінки

Відомо, що темні відтінки додають стрункості, але ж влітку так хочеться яскравих фарб, легких тканин і життєрадісних малюнків. Тому не варто відмовляти собі в яскравих відтінках, адже все це також гідно виглядає і на дівчатах з пишними формами, важливо лише підібрати правильний відтінок і фасон.

Для літніх суконь ідеально підійдуть насичені відтінки — глибокий синій, фіолетовий, бордовий. Якщо вам подобаються сукні з принтом, зупиніть увагу на дрібних малюнках. Великий малюнок зробить вашу фігуру більш об’ємною. Відвернути увагу від проблемних зон також допоможуть всілякі волани і драпіровки, які вигідно підкреслять фігуру.

Головне не варто комплектувати з приводу своєї фігури і відмовляти собі у виборі красивих літніх суконь. Адже жінці в тілі, є що показати і чим похвалитися. Експериментуйте, приміряйте різні варіанти суконь і вибирайте те, що вам більше всього йде. У гардеробі кожної жінки має бути гарна сукня, і не одна. Адже це істинно жіноче вбрання.

Літні сукні для повних — фото

Загрузка...

Джерело: ona-znaet.ru