Літній сарафан — фаворит сезону!

Фаворити сезону — сарафани. Короткі і довгі, однотонні і з принтом.

У моді — літні сарафани

Судячи з нових колекцій світових брендів, літній сарафан буде дуже модним як у нинішньому, так і в майбутньому році.

летний сарафан

Ще б пак, адже сарафан, як і плаття є виключно жіночим предметом одягу, підкреслює витонченість жіночого образу.

Трикотажні, бавовняні і шовкові сарафани самий підходящий одяг для літньої спеки. Ці легкі сукні вважаються справді народним нарядом.

Моделі літніх сарафанів


Щодо фасонів можна сказати, що в моді, як довгі сарафани, так і короткі. Проте його довжина повинна бути до п’ят або вище коліна, проміжний варіант не буде актуальним. Перевагу слід віддати сарафанам з легких тканин. Головна тенденція модного сарафана — жіночність і легкість.

Для спекотного літа відмінним варіантом стане сарафан з шовку, шифону, бавовняних тканин світлих тонів.

Хвилясті тканини підкреслюють вигини жіночого тіла і тим самим розбурхують чоловічу уяву. Що робить жінку впевненою в собі, додає свідомість власної привабливості, і так піднімає настрій? Звернені на неї захоплені погляди чоловіків. Чи не так?

Дуже модними в  2011 будуть моделі із завищеною лінією талії. Такий фасон дозволяє не тільки зробити більш непомітним виступаючий животик, а й візуально збільшити довжину ніг.
Хіт сезону — довгий сарафан і широким низом.

Фаворитами також будуть як «балахончики», так і приталені моделі, на гудзиках або з запахом, з вузькими бретельками або достатньо широкими.

Найбільш модним буде V-подібний виріз який плавно переходить у бретелі. Дуже актуальними будуть моделі з класичним варіантом бретелей або взагалі без них. Популярною є також модель сарафанів з круглим вирізом і завищеною талією.

Принти і кольори літніх сарафанів

Загрузка...

Щодо модного колірної 2011 це будуть блакитний, рожевий, насичений синій, бежевий кольори, а також нейтральні відтінки — оливковий і сірий. Як і раніше в моді класичний варіант — сарафан білого або чорного кольору. У білому сарафані в жаркий день Ви будете відчувати себе дуже комфортно. Крім того, сарафан вигідно підкреслює жіночі ноги. До нього легше підібрати аксесуари. Особливо вигідно виглядає він на загорілій шкірі.

Модна тенденція 2011 — принти знайшла себе і в сарафанах. Кольорові принти на барвистому тлі: помаранчевому, жовтому, зеленому стануть прекрасним вибором.

У моді сарафани з безліччю колірних композицій, тому не бійтеся вибирати квітчасті моделі.
Серед візерунків особливо популярними є горошок (як одного розміру, так і різних), геометричні орнаменти, смужка. Широко представлені в колекціях джинсові сарафани, а також сарафани в стилі мілітарі.

Як і раніше, схвалюють дизайнери морську тему. Бризок хвиль, морський бриз були відображені на літніх сарафанчиках.

Таким чином, в колекціях світових брендів представлені сарафани, які з успіхом можуть замінити вечірнє плаття, так і більш прості сарафанчики для прогулянок.

Дизайнери широко використовують у своїх колекціях бахрому, драпірування, яскраві атласні стрічки, оборки і волани.

Щодо модних узорів можна сказати, що це клітка, всілякі орнаменти, складні геометричні фігури, колірні композиції, смужки та ін

З чим краще носити довгий літній сарафан?

Повсякденний варіант — сарафан в поєднанні з яскравими балетками в тон, безрукавка з деніму. Пляжний варіант — довгий сарафан з  капелюхом, а також сандалі з ремінцями (модний тренд як нинішнього, так і нового літнього сезону) на танкетці або плоскій підошві.

Завершить образ — стильні аксесуари: намиста з натуральних каменів, браслети і обруч для волосся.

Модний тренд 2011 — пояс або ремінь, який не тільки підкреслить талію, але і буде служити прикрасою Вашого наряду. У залежності від того, куди Ви йдете, можна підібрати до сарафана пляжну сумку або сумочку-клатч. Знову-таки в залежності від приводу можна надягати сарафан як із взуттям на низькому ходу, наприклад, сплетеними босоніжками, так і з взуттям на високих підборах (для урочистих випадків).

Ви будете виглядати особливо жіночно, якщо підберете до літнього сарафана шовковий повітряний шарфик, який можна красиво зав’язати на сумочці чи на шиї.

Літній сарафан: фото

Ми підібрали для тебе 10 фото літніх сарафанів. А до них додаються сумки, туфлі, браслети … У цих композиціях ти обов’язково знайдеш свій варіант сарафана!

З великим маками, дрібними квіточкам, білий або в колір морської хвилі — вибирай будь-який!

Тепер Ви переконалися, що літній сарафан — обов’язкова річ Вашого гардероба? Тоді сміливо вирушайте у пошуки тієї моделі, в якій Ви будете відчувати себе красивою і чарівною. Ваша мета — легкий, струмуючий сарафан, який відповідає останнім віянням моди, що підкреслює всі достоїнства Вашої фігури. Зручний, практичний і стильний, він зробить Вас ще більш впевненою у власній неперевершеності!

Джерело: stroiniashka.ru