Купальники для повних — 75 вдалих моделей

Вибираючи одяг, повні жінки зазвичай завжди враховують недоліки своєї фігури. Але що робити на пляжі, адже потрібно роздягтися по максимуму і при цьому приховати недосконалості фігури?

купальники для полных

Насправді будь-який чоловік скаже, що у жінки, що вибрала правильний купальник, немає надмірностей, а присутні тільки розкоші і апетитні округлості. Тому в першу чергу потрібно полюбити своє тіло, і якщо природа нагородила вас пишними формами, користуйтеся цим подарунком і пишаєтеся сексапільністю своїх форм.

Купальники для повних

Грамотно підібраний купальник для повної жінки повинен добре облягати, але не стискувати рухів. Помилково купувати купальник на розмір менше, краще всього, якщо він буде на один розмір більше, ніж розмір вашого одягу. Він повинен бути зроблений з достатньо щільного матеріалу з великим вмістом лайкри, але без блиску. Вибирайте купальники із спеціальною підтримуючою конструкцією: з стягуючими вставками на талії та сідницях, які подібно корсету формують фігуру. Чашечки обов’язково повинні бути на кісточках і мати жорсткі  вставки.

Купальник повинен помірно прикривати стегна, занадто високі вирізи виглядають непривабливо, а занадто низькі ще сильніше підкреслюють повноту і вкорочують фігуру.

Купальники для повних — що вам не підходить?

Варто відмовитися від

  • купальників-бікіні
  • трусиків стрінгів
  • світлих блискучих матеріалів
  • вузьких бретелей
  • ремінців і іншого декору на стегнах і талії
  • сильно закритих у верхній частині ліфів
  • поперечного малюнка
  • м’яких чашок без кісточок

Це основні правила, в іншому колір, фасон і малюнок залежать від особливостей вашої фігури.

Купальники для повних — Груша

Отже, злегка повні дівчата з апетитними стегнами і декольте, округлим животиком, ніжками і плечима відносяться до типу фігури Груша. Ви можете дозволити собі дуже багато різноманітних моделей суцільних і роздільних купальників. Найкраще зупинити увагу на не дуже відкритих моделях з високими трусиками, непомітним, великим малюнком і жорсткими чашками.

Власницям пишних стегон, потрібно постаратися врівноважити верхню і нижню частини фігури. Для цього вибирайте ліфи з широко розставленими бретелями і підкреслюйте груди і плечі.

Також зрівноважити фігуру допоможе малюнок купальника: верх повинен бути строкатим, а низ однотонним або поздовжньо-смугастим. Або надіньте великі буси, приколіть до ліфа велику брошку. Дуже добре стрункішає купальник з діагональними смугами, які сходяться на талії або стегнах.

Дівчатам невисокого росту краще відмовитися від купальників без бретелей і горизонтального декору. Вибирайте моделі, що зав’язуються позаду на шиї, це створить спокусливу улоговинку на грудях і візуально зменшить плечі.

Купальники для повних — Яблуко

Загрузка...

Помірно повні дівчата з помітним животиком, пишними стегнами, розкішним бюстом і невеликими складочками на талії є власницями типу фігури Яблуко. Краще всього вибирати цільні або закриті моделі роздільних купальників.

Ідеально підійде купальник з невеликою спідничкою, що прикриває стегна і V-подібним вирізом.

Купальники для повних — Пампушка

Ну а самим апетитним жінкам краще вибирати суцільні купальники, приглушених, глибоких тонів з матової тканини. Зверніть увагу на широкі бретельки, V-подібний виріз і горизонтальні деталі (рисунок, контрастні вставки і шви).

Відмовтеся від зайвих деталей на плечах і широко розставлених бретелей, вони підсилять повноту. Ідеально підходять купальники з малюнком на грудях, а також спеціальні купальні сукні. Під таким легким платтячком зазвичай ховається добре підтримуюча конструкція-корсет, яка представляє фігуру в кращому світлі.

Також повним жінкам варто доповнити свої купальники легкою тунікою, парео з подовжнім малюнком, і крислатим капелюхом, яка відмінно врівноважує фігуру.

Купальники для повних

Джерело: ona-znaet.ru