Коктельні плаття: модні тенденції

Коктельні плаття ідеально прикрасять образ стильних дівчат і елегантних жінок, які завжди прагнуть яскраво підкреслити свою індивідуальність, виділитися неповторними особливостями і магічною чарівністю. Модні тенденції в області коктельних суконь.

Коктельні плаття: фешн-огляд

Сучасні коктельні плаття стали незамінним атрибутом дрес-коду корпоративних свят, веселих вечірок і родинних урочистостей.

Згідно з правилами етикету, витончене коктельне плаття надягають на офіційні заходи, які починаються до 7 годин вечора.

Весняні і літні сукні, як правило, більш яскравих кольорів, відкриті і кокетливі. Вони насичені соковитими фарбами, благородним блиском шовку або повітряного шифону. Традиційними відтінками холодної пори року є — чорний, рубіновий, синій і глибокий фіолетовий. Найбільш кращою є однотонна гама.

Коктельні плаття від Christian Dior

Модні коктельні плаття відрізняються особливим шиком і оригінальним декором. Витончені моделі мають приталені, стрункі силуети, деякі сукні вигідно виділяються розкльошеними, грайливими спідницями. На вершині популярності — архітектурні акценти, мотиви ню, багатошаровість і многофактурность.

Свої колекції в подібних стилях представили такі модні бренди, як Yves Saint Laurent, Valentino.

Безперечним трендом став притягальний ретро-стиль сорокових років. У новому сезоні округлі, м’які плечі, комірці — стійки, пишні драпірування і чорно-білі силуети — не втратять актуальності. Хитромудра асиметрія і строгий мінімалізм прикрашають колекції відомих брендів. Модні дизайнери представляють коктельні плаття з відверто відкритим плечем, з несиметричними деталями і вирізами.

Chanel, Monique Lhuillier, Carolina Herrera, Gianfranco Ferr?

Укорочені двошарові коктельні плаття з воланами-оборками, вигадливими вилогами оригінальних комірів, з мереживними вставками, вишивкою золотом і сріблом і глибокими вирізами — просто феєрія свята і краси. У модному весняно — літньому сезоні треба неодмінно придбати усім стильним модницям таке легке шифонове або шовкове плаття кольору ніжної пудри або бежевих, кремових відтінків. Воно неодмінно стане кращою прикрасою і головною родзинкою вашого модного гардеробу.

Valentino, Elie Saab, Christian Dior, Nina Ricci

Класичні чорні коктельні плаття сидять суворо по фігурі, мають стягуючий силует, завдяки еластичним волокнам тканини. Таке скульптурне,  що відмінно тримає форму, коктейльне плаття добре маскує недоліки фігурки. Чорна сукня зі спідницею — тюльпан ідеально буде виглядати на струнких і високих модницях. Особливо вітаються вставки з гіпюру, банти і пір’я, вишукане драпірування і кристали.

Gianfranco Ferr?, Monique Lhuillier, Chanel, Nina Ricci

Іскристе сяйво і блиск дарують коктельні платтяі  прикрашені бісером, паєтками, металізованими нитками і стразами. Розкіш ошатних суконь для урочистих випадків, виконаних в пастельній або насичено червоній, пурпуровій чи темно — синій гамі, вигідно відтіняється оригінальним і барвистим декоруванням камінням, тонким мереживом і аплікаціями.

Elie Saab, Gianfranco Ferr?, Oscar de la Renta, Christian Dior

Ошатна колекція Ferretti представлена ??коктельними платтями, виконаними з шифону, що потопають у м’яких хвилях і волани. Наряди колекції Monique Lhuillier вражають своїм багатим декором, кольорами та вишуканістю.

Вибирайте, що вам до душі в новому теплому сезоні, і не забудьте доповнити свій модний образ  елегантним взуттям, помітними аксесуарами і райдужним весняним настроєм!

Джерело: stylishe.ru