Зачіски 60-х років

1960 … І знову — революція! Виклик класиці: поява короткої спідниці і стилю унісекс.

Але деякі не допускали такого образу, залишалися вірні стилю справжньої леді: плаття-футляр, ансамблі та високі збиті зачіски а-ля Одрі Хепберн.

Зачіски 60-х років

У 1960-х мали місце обидва варіанти стилю, оскільки були засновані на ідентичному прийомі чітких ліній і насичених кольорів! З’явилися прямі геометричні стрижки.

зачіски 60-х

Зачіски 60-х років — фото

Сьогодні елегантні варіації зачісок 60-х переживають справжній бум. Дженніфер Лопес з’являється на гала-концертах з високо збитим волоссям. Щоб домогтися такого ефекту, потрібно начесати волосся, злегка збити і заколоти.

У світовій економіці 60-х — криза, а у світі кіно — як завжди, чарівна казка … Зірки світового кінематографа, такі, як Джуді Гарланд, — зразки елегантності, впевненості в собі і того, що в наш час називається «гламур».

Волосся, навіть коротке, обов’язково було накручене на бігуді, щоб утворити «хвилю»??. А власниці довгого або напівдовгого волосся намагалися добитися ефекту обрамляючих обличчя блискучих завитків.

Ось такими були зачіски 60-х! Подивіться ці фото, мабуть і вам захочеться змінити зачіску або вибрати цікаву укладку до свята.

Зачіски в стилі 60-х: наш час

У наш час стилісти теж звертають увагу на цей стиль. Жіночний, але разом з тим манірний стиль 60-х років знаходить чимало прихильниць і зараз! Як і сімдесят років тому, волосся укладають за допомогою бігуді і засобів для укладання з ефектом блиску. Завдяки «радісному» макіяжу зачіска виглядає навіть грайливо!

Джерело: ya-modnaya.ru