Зачіски 20-х років

1920-е … Джаз, регтайм, чарльстон, ар-деко … Революційні перевороти в моді, зачісках та косметиці.

Зачіски 20-х років

Жінки борються за свої права і свободу! Вони хочуть працювати і брати участь у суспільному житті нарівні з чоловіками.

1920 9 Зачіски 20 х років

Стиль 20-х — гарсон

Дівчата прощаються не тільки з багатошаровим одягом, а й довгим волоссям, яке потрібно обов’язково прибирати в зачіску, деякі дівчата почали коротко стригтися!

Зірка 20-х — Луїз Брукс — з’явилася у фільмі «Ящик Пандори» з дуже короткою стрижкою. Цю справжню моду вулиць моментально підхопили і розтиражували стилісти і перукарі, назвавши її, природно, французьким словом «гарсон», що означає «хлопчик».

З тих пір стрижка «під хлопчика» не втрачає актуальності. А скільки у неї є варіантів! Таку стрижку відкриваєш весь час заново, і кожного разу вона робить тебе молодше, радісніше, задерикуватіше.

Її вважають за краще сильні і життєрадісні жінки, такі, як Хайке Макатч. Таку стрижку можна виконати «сходинками»- завдяки цій техніці зачіска виглядає не дуже строго. А коротка асиметрична чолка надає овалу обличчя м’якість і романтичність.

Зачіски 20-х років — фото

Ось такими були зачіски 20-х!

Зачіски в стилі а ля 1920-ті: наш час

У наш час стилісти теж звертають увагу на цей стиль. Періс Хілтон, Сальма Хайєк, Шарліз Терон неодноразово повторювали ці зачіски і красувалися на червоній доріжці з усім шиком.

Джерело: ya-modnaya.ru

Загрузка...