Зачіски із діадемою

Діадему надягають тільки в рідкісних випадках. Наприклад, на конкурс краси, на випускний бал або на урочисту подію. Але найчастіше на весілля. Стильна та красива діадема додає зачісці шик.

1 Зачіски із діадемою

Діадема — аксесуар для особливих випадків

Цей аксесуар дуже часто використовують для прикраси весільних зачісок. Наречена, надівши діадему, може відчути себе принцесою в цей радісний день. Фата, до речі, кріпиться найкраще до діадеми. Важливо, щоб у прикраси був горизонтальний гребінь, який допоможе добре закріпити весільну зачіску.

Діадема може бути сріблястою або золотистою, прикрашена стразами або перлами. Іноді діадема весільна може бути декорована напівдорогоцінними або дорогоцінними каменями. Камені закріплюються на металевому каркасі півколом. Виглядають вони просто чудово. Іноді стиліст може запропонувати зробити весільну діадему з штучних або навіть живих квітів. Така діадема виглядає приголомшливо!

2 Зачіски із діадемою

Зачіски з діадемою: поради

Якщо ви вирішили робити зачіску з діадемою, вибирайте такі зачіски, які покажуть цю прикрасу в кращому світлі. Врахуйте, що зачіска повинна бути відносно гладкою, щоб вона не затьмарила діадему.

Перш за все, весільні зачіски з діадемою — це зачіски в грецькому стилі. Але є й безліч інших зачісок, що добре поєднуються з діадемою. Головне, щоб прикраса вписувалася у загальний образ. І тоді вона стане яскравим акцентом, що підкреслює красу нареченої. Рекомендується купувати діадему тільки тоді, коли з весільним платтям ви вже визначилися

3 Зачіски із діадемою

Дуже красиво виглядає діадема і на розпущеному волоссі. Волосся можна накрутити в локони або ж випрямити. Якщо є чолка, укладіть її набік. Зачіска готова! Залишилося підібрати кольє та сережки, які будуть підходити по стилю до діадеми.

Як варіант, можна просто зібрати волосся з боків або повністю прибрати їх на верхівку. Діадему також можна розташувати навколо акуратної гульки. Але намагайтеся не перевантажувати зачіску аксесуарами, інакше на їх фоні діадему просто не буде видно. А от живі квіти в зачісці добре поєднуються з діадемою.

Особливо гарно виглядає діадема на фото. Тому ви сміливо можете вибирати зачіску з діадемою.

Будьте чарівні!

Джерело: o-volosah.ru