Зачіски з фатою: яку вибрати?

Найчастіше, для оформлення весільних зачісок використовують різні прикраси та аксесуари для волосся. Традиційною і найпоширенішою прикрасою є фата. Вона завершує весільний образ.

Протягом багатьох поколінь фата служить уособленням чистоти і цнотливості. Наречена у фаті виглядає такою ніжною і привабливою! А скільки є прикмет, пов’язаних з фатою!

Існує кілька видів фати. З них найпоширеніші: двоярусна, одноярусна і багатошарова. Вибір фати тісно пов’язаний з вибором зачіски.

Зачіски з одноярусною фатою

Весільна зачіска з одноярусної фатою зазвичай виконується в європейському стилі. Вона виглядає вишукано і лаконічно. Таку фату кріплять шпильками і невидимками в центрі зачіски. Зазвичай по краях полотно фати прикрашається ажурним краєм або вишивкою.

Зачіски з двоярусною фатою

Якщо ви хочете надати обсягу зачісці, зверніть увагу на зачіски з двоярусною фатою. Така фата добре гармонує з пишним весільним платтям. Вона кріпиться за допомогою гребінця або шпильок в центрі зачіски. Якщо ж зачіска висока, тоді її закріплять знизу. Дуже добре підійде двох’ярусна фата до зачісок з локонами, кучерявому волоссю або до зачісок з різноманітними деталями: живими квітами, перлами, стразами, стрічками, накладними прядками і т.д. Як доповнення до весільної зачіски з двошаровою фатою може бути використана і діадема.

Зачіски з багатошаровою фатою

Тришарова або багатошарова фата підходить ідеально саме для вінчання в церкві, тому що голова нареченої повинна бути покрита під час церемонії. Опустити на обличчя можна один з шарів фати. Багатошарова фата додає весільному образу якийсь казковий шарм. Рекомендується таку фату поєднувати з весільним платтям, яке нагадує стиль бароко. Зачіску можна доповнити різними декоративними елементами: перлами, переплетеннями, квітами і т.д.

Зачіски з фатою на довге волосся

Загрузка...

Природно, що на довгому волоссі зробити весільну зачіску легше: тут є, де розгулятися фантазії. Найпростіший варіант — весільна зачіска з фатою на розпущеному волоссі. Якщо ви виберете цю зачіску, врахуйте, що потрібно буде використовувати для фіксації волосся хороші фіксуючі засоби. Але і це ще не дасть гарантію, що при сильному пориві вітру або в сиру погоду, початкова форма зачіски збережеться. Таким чином, вибираючи зачіску на весілля, вам потрібно буде переконатися, що вона не буде піддаватися яким-небудь «руйнівним» чинникам. Більш складний, але не менш популярний варіант — це коли фата кріпиться на весільну зачіску з кісками. Такі зачіски виконуються не тільки на довгому, але і на середньої довжини волоссі.

Зачіски з фатою на коротке волосся

Дівчата з короткими стрижками також можуть підібрати для себе симпатичну зачіску з фатою. Завдяки розвитку перукарського мистецтва у наш час і вмілим рукам стиліста, ваша зачіска стане справжнім шедевром.

Джерело: o-volosah.ru