Зачіски для круглого обличчя: 30 відмінних варіантів!

Кругла форма обличчя зустрічається досить рідко. Як правило, найчастіше жінки вважають своє обличчя круглим через неправильно підібрану форму зачіски.

Якщо вам здається що у вас дійсно кругле обличчя, треба постаратися візуально подовжити обличчя за допомогою спеціально підібраної зачіски.

прически для круглого лица

Зачіски для круглого обличчя:

  • Основний варіант — це коротка стрижка, при якій піднесено і розширено верх зачіски. Цього можна досягти за допомогою зачіски, у якої форма передбачає розширену частину вище вух. При цьому вилиці і нижня частина обличчя повинні залишатися відкритими.
  • Ще один варіант — це асиметрія, наприклад, проділ збоку або коса чолка. Можна зробити коротку чолку, але не коротше середини чола. Якщо ви вирішили обзавестися короткою чолкою, тоді прикрийте вуха волоссям. Можна обійтися без чолки, зробивши косий проділ на голові.
  • Не хочете коротко стригтися? Можна спробувати подовжене каре, при цьому відкрийте лоб. Взагалі довге пряме волосся, без чолки візуально подовжує форму обличчя.

Кругле обличчя аж ніяк не є недоліком, просто деякі деталі допоможуть зробити кругле обличчя ще більш привабливим. Крім косої чолки і асиметричних проборов, можна випускати прядки на обличчя — це допоможе візуально подовжити форму обличчя.

Зовсім не підходять для круглого обличчя круглі зачіски і об’ємні завивки.

Зоряні зачіски з круглим обличчям

Серед відомих особистостей теж зустрічаються власниці такої форми обличчя, наприклад, Дрю Беррімор. Можна взяти на озброєння зачіски, які носить вона і виглядає при цьому приголомшливо.

Як зрозуміти, що форма обличчя дійсно кругла і що робити, якщо це так?

Кругле обличчя має однакові параметри у висоту і в довжину, вимірявши своє обличчя за допомогою лінійки, ви дізнаєтеся яка у вас форма обличчя.

Якщо припущення підтвердилося, потрібно спробувати візуально подовжити обличчя.

Для круглого обличчя категорично заборонено:

Загрузка...
  • робити завивку;
  • робити пишну зачіску;
  • зачісувати волосся назад;
  • робити прямий проділ.

Як не зіпсувати свою зовнішність неправильно підібраною зачіскою?

  • При високому рості, більше 1м 70 см не варто коротко стригтися. Фігура візуально подовжується і виглядає не природною і худосочною.
  • При короткій шиї можна вдатися до використання високої зачіски, вона зробить шию візуально довгою.
  • Занадто довгу шию можна вкоротити локонами, спадаючими на плечі.

За допомогою зачіски можна змінити форму обличчя, зробити зовнішність привабливою і абсолютно перетворити свій зовнішній вигляд.

Джерело: ona-znaet.ru