Зачіска кінський хвіст

Сьогодні особливу популярність отримала зачіска кінський хвіст. Чому кінський? А тому що він схожий на хвіст цієї красивої тварини. Доглянуте, блискуче, довге, волосся, ретельно зібране у хвіст — ідеальне рішення для всіх випадків життя.

Зачіска кінський хвіст: кому йде?

У класичному вигляді зачіска кінський хвіст робиться на густе пряме довге волосся. Збирають його на маківці, гладко зачісуючи кожну волосинку. Така зачіска підійде не кожній жінці.

Проте за весь час свого існування кінський хвіст перетворювався стільки разів, що сучасних варіацій цієї зачіски безліч. А це означає, що кінський хвіст йде всім і може збиратися як на довгому волоссі, так і на середній довжині. Крім того, сьогодні вже не має значення, кучеряве у вас волосся, пряме, випрямлене або завите штучно.

Зачіска кінський хвіст: як зробити?

Інструменти: щітка з натуральною щетиною, гумка, гребінець з дрібною відстанню між зубцями, засоби для додання волоссю гладкості, спрей з водою.

Дії: розчешіть волосся і злегка змочіть їх водою із спрея, щоб вони стали вологими. Ретельно прочешіть і поступово зачісуйте волосся спереду назад, а ззаду і з боків — наверх. На верхівці рукою зберіть пучок і за допомогою щітки намагайтеся створити гладку поверхню волосся. Потім закріпіть хвіст гумкою. Збризніть волосся засобом для додання їм гладкості і пригладьте гребінцем неслухняні волосинки.

Зачіска кінський хвіст готова. В ідеалі її закріплюють непримітною гумкою, а потім відбирають з нижньої частини хвоста прядку волосся і огортають нею місце, де волосся зібране в пучок. Кінчик прядки закріплюють невидимкою під хвостом.

Зачіска кінський хвіст: варіанти

Всіх варіантів зачіски кінський хвіст не перелічити. Варто лише зазначити, що за висотою його розташування зачіски бувають високі (на маківці, на потилиці) і низькі (у шиї). За положенням хвоста на голові розрізняють кінський хвіст бічній або класичний по центру. За ступенем тугості ця зачіска буває туга і гладка або вільна і розпатлана. Волосся в хвості можуть бути прямими, злегка кучерявими чи спеціально завитими на кінчиках. Ця зачіска може виконуватися на стрижках з чолкою і без. Хвіст може висіти ззаду, а може  бути перекинутий через плече наперед.

Існує багато варіантів зачіски кінський хвіст, коли волосся для додання обсягу спочатку начісують, а потім вже збирають. Потрібно відзначити, що чим густіше і довше в зачісці хвіст, тим ефектніше він виглядає. Якщо вашому волоссю не вистачає довжини та об’єму, то їх у хвості можна додати шиньйоном в колір волосся. Прикрашається кінський хвіст найрізноманітнішими аксесуарами: шпильками, стрічками, невидимками, шнурками і пір’ям і т.д.

Підберіть під свій стиль і зовнішність ідеальний варіант кінського хвоста і будете модницею завжди, адже ця зачіска з моди не виходить. Вона лише видозмінюється.

Джерело: o-volosah.ru