Довгі спідниці — зручність, краса і елегантність

Уявити гардероб сучасної дівчини без наявності в ньому спідниці сьогодні вже важко. А деякий час тому жінки обходилися без цього красивого предмета одягу. Раніше чільну роль у гардеробі жінки займали сукні, а поява спідниці відбулася порівняно недавно.

Сучасні модниці мають величезний вибір різноманітних моделей і фасонів спідниць, будь-якої довжини та кольору. Незважаючи на мінливу моду, спідниці завжди будуть важливою частиною гардеробу для жінок будь-якого віку.

длинная юбка

У моді довгі спідниці

Сьогодні як ніколи актуальні довгі спідниці максі-довжини, які були представлені майже на всіх показах модних дизайнерів. Помилково вважати, що тільки коротка спідниця виглядає сексуально. Довга спідниця в цьому плані нітрохи не поступається міні.

Головне правильно підібрати її по фігурі і вміло поєднувати з блузками, топами, водолазками і жакетами. Тоді вона підкреслить вашу жіночу привабливість і елегантність, убивши на повал всіх представників чоловічої статі.

Моделі довгих спідниць

Стилісти експериментують з різноманітними фактурами, кроєм, колірними варіантами, створюючи найактуальніші довгі спідниці. Різноманітність моделей і фасонів дозволить вам підібрати підходящу до вашого стилю спідницю.

Найпопулярніші сьогодні моделі: повітряні, легкі, з асиметричним кроєм, вузькі з розрізом.

Довга спідниця є досить багатогранною деталлю гардероба, вона може бути як повсякденною, так і вечірньою. У повсякденній моді дуже стильно виглядають довгі широкі спідниці в поєднанні з оригінальним ременем і піджаком.

Для вечора або ділової зустрічі відмінно підходять вузькі спідниці з розрізом або спідниці оригінального асиметричного крою. Вони зроблять вигідний акцент на вашій талії, представивши фігуру в кращому світлі.

З чим носити довгу спідницю

Головні переваги максі-спідниць укладені в їх зручність і комфорт. Носити їх можна з різними видами взуття, комбінуючи з різними варіантами одягу.

Правильно підібрана довжина максі-спідниці допоможе візуально змінити довжину ніг. А, вибравши правильний фасон, крій і драпіровку, ви зможете створити будь-який образ від творчої натури до бізнес леді.

Без довгої спідниці в цьому сезоні просто не обійтися, адже вона підходить для всіх випадків життя. Увечері в ній можна відправитися на побачення, а вранці — на роботу. Хоча довга спідниця і не зовсім відповідає діловому дрес-коду, вона все таки цілком доречна в офісі.

Але тут потрібно ретельно підбирати модель, так як вона може виглядати старомодно. Проте краще всього така спідниця виглядає на відпочинку і прогулянках. Вони відмінно поєднуються з вільними светрами і топами, короткими кофтами і жилетами.

Кому йдуть довгі спідниці?

Загрузка...

Потрібно бути обережними з довгими обтягуючими моделями з важких тканин, так як вони можуть  підкреслювати недоліки фігури в невигідному світлі. Довгі спідниці, на відміну від міні, погано поєднуються з довгими піджаками і кардіганами, перевагу варто віддавати коротким моделями.

Що стосується росту, то високим дівчатам відмінно підходять багатоярусні довгі спідниці в стилі 70 років. А візуально подовжити фігуру допоможе дуже довга спідниця з завищеною лінією талії. Довга спідниця до середини ікри в стилі 50 років з А-силуетом підійде для жінок будь-якого росту, зробивши акцент на талії.

Вибираючи фасон довгої спідниці пам’ятаєте, що в усьому має бути баланс. Тому, якщо ви вибираєте вузьку спідницю, то поєднуйте її з пишним верхом, хоча тут допускається і обтягуючих верх. Але об’ємна спідниця в підлогу поєднується тільки з облягаючим верхом.

Якщо у вас занадто круті стегна довга спідниця підійде як не можна до краще. Вона візуально зробить силует стрункішим і подовжить його. Особливо добре з цим справляються спідниці темних кольорів.

Спідниці максі довжини з оборками, воланами, кольоровими принтами йдуть багатьом. Але дівчатам невисокого зросту головне не переборщити. Жінкам з широкими плечима і великими грудьми відмінно підійдуть вузькі спідниці з високим розрізом. Зрівноважити фігуру допоможуть вертикальні смуги зверху і горизонтальні знизу.

Плісировані довгі спідниці, незважаючи на їх вертикальні лінії, додають обсягу, тому з ними варто бути акуратними.

У принципі довгі спідниці відмінно виглядають на молодих жінках, а на дамах більш старшого віку можуть сидіти мішкувато і не дуже красиво. Останнім більше підходять спідниці стриманих, суворих стилів.

З практичної сторони у довгих спідниць є свої переваги в холодну пору року. Адже вони відмінно зберігають тепло і добре виглядають.

Довгі спідниці — фото

Джерело: ona-znaet.ru