Довгі сарафани — 80 кращих моделей

Довгі сарафани — незамінна частина літнього гардеробу будь-якої модниці. Перевага сарафанів в тому, що їх можна поєднувати практично з усіма елементами одягу, кожен день, освіжаючи свій образ і залишаючись стильною.

длинный сарафан

Модні довгі сарафани (фото)

З бавовни або шовку, на товстих бретельках або тонких зав’язочках — довгий сарафан не сковує рухів, приховує недоліки будь-якої фігури, а головне — у ньому прохолодно!

У нинішньому сезоні актуальні довгі сарафани з бретельками. Жіночність крою — це тренд сезону, якому слідує більшість провідних дизайнерів. Основною рисою актуальних у цьому сезоні сарафанів, є форма, вона підкреслює всі достоїнства фігури, роблячи образ більш привабливим і сексуальним. Ще один коник цього сезону — яскравий принт. Навіть самі запаморочливі візерунки, найбожевільніших кольорів, припустимі цього літа.

Зрозуміло, повинна бути дотримана гама кольорів і правильно підібрані аксесуари до довгого сарафана. До речі кажучи, та сама бретелька-зав’язочка, може стати непоганим аксесуаром, якщо на неї нанизані кілька великих намистин.

Забарвлення довгих сарафанів (фото)

Довгий сарафан може бути виконаний у різних стилях. Все залежить від забарвлення — однотонний-строгий, квітковий-жіночний чи геометричний-пустотливий.

Незважаючи на перевагу в колекціях моделей довгих сарафанів, які рясніють всілякими геометричними фігурами, смужками і квітами, однотонні варіанти не здали своїх позицій і як і раніше актуальні в модних колах.

У випадку якщо ви більш схильні до спокійних забарвленнь, тоді вам як-ніяк краще підійдуть довгі сарафани пастельних тонів, особливо затребувані зараз білий і бежевий кольори.

Так само запропоновані комбіновані моделі, в основному це класичне поєднання білого і чорного або червоного з білим.

Тканини довгих літніх сарафанів

Крім кольору варто звернути увагу на тканину довгого сарафана, яку вибрали модельєри в якості тканини сезону. Віп персоною цього літа стали натуральні, трохи грубуваті тканини, такі як льон і бавовна.

Для того, щоб довгі сарафани не здавалися зовсім вже простенькими і грубими, генії моди підретушували цей невеликий мінус складним фасоном і мереживною обробкою. Зрозуміло, існує безліч моделей з більш благородної і дорогої тканини, але саме простота та ненав’язливість зробили моделі з бавовни та льону фаворитами цього сезону.

З чим носити довгий сарафан?

Загрузка...

Всім відомо, що будь-який, навіть саме модне і вишукане вбрання втрачає велику частину своєї привабливості, якщо знехтувати аксесуарами або вибрати їх неправильно.

Довгі сарафани хороші тим, що під них можна з легкістю підібрати аксесуари, які доповнять образ і зроблять його привабливим на всі сто.

  • Так відкриті сарафани відмінно поєднуються з топами, кардіганами, жакетами і кофтинами, головне, гармонія кольорів.
  • Важливим компонентом у даній комбінації є довжина сарафана, чим вона більша, тим менше повинна бути довжина верхнього компонента, інакше ви ризикуєте візуально зіпсувати фігуру великою кількістю тканини.
  • Не варто забувати і про прикраси до довгого сарафана. Хіт цього сезону об’ємні браслети, довгі сережки і підвіски, а так само великі намиста. Варто відзначити, що прикраси з дорогоцінних металів погано поєднуються з простотою і легкістю сарафана, найкраще підійде якісна біжутерія.

Довгий сарафан — це минуле, сьогодення і майбутнє моди

До недавніх пір існувала омана, дівчата відмовлялися носити довгі сарафани, вважаючи їх чимось застарілим і позбавленим смаку, віддаючи перевагу міні і джинсам. Але ті часи залишилися в минулому і сьогодні, сарафан по праву займає почесне місце в гардеробах найвитонченіших леді.

І це цілком логічно, адже довгий сарафан — це настільки жіночний одяг, в порівнянні з ним спідниці і самі вузькі джинси виглядають вкрай вульгарно. Дівчина одягнена в сарафан нагадує ангела , в той час як атрибути сексуальної революції — джинси і міні, роблять її схожою на злу відьму або того гірше …

Довгий сарафан — це минуле, сьогодення і майбутнє моди. Саме сарафан робить красу доброю, чистою і непорочною, а, як відомо, сьогодні доброта в силу своєї рідкості цінніше золота. Будьте красиві, будьте чисті — носіть сарафани.

Джерело: ya-modnaya.ru