Довгі вечірні сукні 2012 / фото

Випадок надіти довгу вечірню сукню випадає в нашому житті нечасто, проте цей момент зазвичай настає раптово, залишаючи мінімум часу на її придбання. У цьому сезоні в пошуках ідеальної вечірньої сукні згадайте про епоху 20-х і стилі ар-деко.

Довгі вечірні сукні Alexander McQueen

Дивлячись на вечірні сукні Alexander McQueen, відразу розумієш, що Сару Бертон при створенні цієї колекції надихало море. Моделі в довгих сукнях, засіяних перлами, схожі на русалок, що випливають з морської безодні.

Довгі вечірні сукні Elie Saab

Сукні від Елі Сааб завжди розкішні і елегантні, і цей сезон не став винятком. Колекція розділена на кілька блоків відповідно до кольору — білий, жовтий, оранжевий, зелений і синій. Сукні виконані з прозорого шифону, мережива, оздоблені паєтками. Всі вони абсолютно різні, проте у них є спільна деталь — тонкий ремінець на талії в тон сукні.

Довгі вечірні сукні Ralph Lauren

Шикарні вечірні сукні в дусі старого Голлівуду виконані з атласу ніжно-рожевого і сріблястого кольору. Довгі вечірні сукні 2012 Ральф Лорен пропонує носити з боа і перлами.

Довгі вечірні сукні Marchesa

Загрузка...

Довгі вечірні сукні 2012 від Marchesa поєднали в собі краще від епохи 20-х. Бахрома, мереживо, паєтки, пір’я марабу і вишивка з’єдналися у вишуканих сукнях димчасто-сірого кольору.

Довгі вечірні сукні Oscar de la Renta

Оскар де ла Рента створив казкові сукні найрізноманітніших силуетів. Туго облягаючий фігуру верх сукні сперечається з нарочито об’ємною спідницею, а глибоке декольте сором’язливо прикрите цнотливим мереживом. У цьому протиріччі не останню роль відіграє тканина — органза, шовк, шифон, мереживо і навіть парча.

Довгі вечірні сукні Valentino

Одяг Valentino поєднує в собі елегантність і юнацький запал. Приголомшливої ??краси мереживо, величезна кількість вишивки, акцент на талію, об’ємний рукав органічно поєдналися у вечірніх сукнях Марії Грації Кіуру і П’єра Паоло Піккіолі.

Довгі вечірні сукні Christian Dior

Пастельні кольори на вечірніх сукнях виглядають ще більш свіжо і по-весняному в поєднанні з контрастним чорним, а довжина максі в тандемі з прозорим шифоном та шовком виглядає сексуально, але не зухвало за рахунок плісировки і найтоншого мережива ручної роботи.

Джерело: vev.ru