Гарні і швидкі зачіски своїми руками

Зовсім не обов’язково в нинішній час споруджувати у себе на голові щось надзвичайне, щоб виглядати надзвичайно.

У моді природність, а значить не треба просиджувати кілька годин в салоні, щоб привести своє волосся в порядок.

Існують перевірені способи створення зачіски своїми руками. Отже, приступимо?

Зачіска — Ранкова недбалість

Чим природніше вигляд волосся, тим більше компліментів їх власниці. За цим не потрібно витрачати масу часу на бездоганну укладку. Перед сном потрібно випрямити волосся за допомогою прасування для волосся або фена і зі спокійною душею лягати спати. З ранку за допомогою пінки робимо легку укладку, а помятість волосся після сну додасть деяку пікантність зачісці і підкреслить природність.

прически своими руками

Зачіска — Звичайна Гулька

Зараз такі зачіски своїми руками дуже актуальні. Для виконання потрібно зібрати волосся у високий хвіст, після чого скрутити у формі гульки і заколоти за допомогою шпильок. Така зачіска не боїться ні вітряної або вологої погоди, ні шопінгу, з численними переодяганнями.

Зачіска своїми руками у французькому стилі

Для створення такої зачіски своїми руками зовсім не потрібно докладати зусиль. Така зачіска повинна виглядати легкою та елегантною. Потрібно зібрати волосся на верхній точці потилиці, потім зробити з волосся петлю і зафіксувати за допомогою шпильок. Зверху побризкати лаком для кращої фіксації.

Зачіска — Об’єм в стилі Катрін Деньов

Загрузка...

Створення об’єму не таке вже й складне завдання, за наявності хорошого лаку для волосся. Але потрібно знати, що надлишок фіксуючого засобу може зіпсувати цю зачіску.

Робити її дуже просто: потрібно піднімати волосся тоненькими прядками за допомогою круглої щітки і бризкати кожну лаком для волосся біля коріння. Кожну прядку після обробки лаком підсушити феном. Процес досить тривалий, зате обсяг зберігається надовго.

Зачіски своїми руками на три дні

Для цього потрібно ретельно вирівняти волосся праскою. Перед використанням праски волосся потрібно висушити феном і обробити засобом для запобігання пошкодження волосся високим температурним режимом.

Після такої укладки волосся тримає форму до наступного миття голови, причому весь цей час можна робити з волоссям все що завгодно: зав’язувати в хвіст, заколювати шпильками і прикрашати волосся всілякими аксесуарами.

Зачіски своїми руками, якщо у вас коротке волосся

Для створення такої зачіски потрібен гель і мінімум часу. На вологі руки нанести трохи гелю і втерти його у волосся, попутно їх скуйовдив. Можна спустити на лоб кілька мокрих локонів. Готово!

Ще одна швидка укладка своїми руками: намазати волосся гелем і зачесати назад, можна використовувати гребені з різною відстанню між зубами, залежно від бажаного рельєфу.

Зачіски своїми руками, якщо у вас волосся середньої довжини

Легкий начіс на потилиці, красива форма і пару шпильок з боків. Простіше простого!

Можна зробити так: зачесати волосся на потилицю і зібрати їх в не тугий вузол. Для створення природності, витягніть кілька прядок, закрутіть їх і зафіксуйте за допомогою лаку для волосся.

Зачіски своїми руками, якщо у вас довге волосся

Зробіть два джгута з волосся, справа і зліва в області скронь. Джгути потрібно закручувати в протилежні один від одного сторони. Потім закріпіть джгутики разом на потилиці за допомогою шпильки або гумки.

Таких джгутиків можна зробити багато і зібрати їх на потилиці. Переплести їх між собою і зафіксувати шпильками. А можна зробити коси.

Ще можна заплести багато дрібних кісок на вологе волосся і залишити їх на ніч. Вранці отримаєте стійку зачіску. А можна начесати волосся і застосувати стрічку або ободок.

Пряме волосся: випрямляйте волосся прядку за прядкою.

Кудрі своїми руками: накрутіть волосся на бігуді залежно від розміру завитків. Вуаля!

Створюйте зачіски своїми руками і відчувайте себе королевою!

Джерело: ona-znaet.ru