Вибираємо білу блузку

Біла блузка — обов’язковий атрибут не тільки відмінниць, але і модниць! Така універсальна річ повинна бути в гардеробі у кожної з нас. Її можна надіти і на роботу, і на вечірку!

Мода давно узаконила нашу любов до чоловічої сорочки. І вона дуже змінилася, потрапивши в жіночий гардероб.

Біла блузка ніколи не втрачає актуальності, та все ж у цьому сезоні їй визначили особливо почесне місце в гардеробі модниць. Про правильні силуети і комбінації читайте нижче.

Білі блузки — правила

Силует вашої білої блузки може бути яким завгодно.
Головне правило: вона повинна бути ідеально білою та ідеально вигладжена.

  • Вибирайте блузку з натуральної тканини і чіткого лаконічного крою.
  • Пам’ятаєте, що пишну білу блузку треба поєднувати з нейтральним низом. І навпаки.
  • Використовуйте білу сорочку вашого бойфренда. Носіть її нарозхрист поверх смугастого топа або яскравої майки.

белая блузка

Дизайнери не втомлюються повторювати, що біла блузка повинна бути в гардеробі кожної жінки. Накрохмалена і свіжовипрасувана, вона «працює» як чистий аркуш паперу, на якому вимальовується решта наряду. Варіантів безліч — від моделей, що потопають у рюшах, з жабо, схожим на орігамі, до простих і лаконічних, в чоловічому стилі.

З чим носити білу блузку?

Дизайнери радять вдягати білі блузки як з піджаками, так і без.

  • У першому випадку підійде варіант з простим сорочковий кроєм, другий — навпаки, привід для всіляких експериментів із силуетом і тканинами.
  • Що примітно, білу блузку пропонується носити не тільки по-діловому — в комплекті з костюмом, строгими брюками і спідницями-олівець.
  • Окрім класичних варіантів, її тепер правильно поєднувати з найактуальнішою деталлю цього сезону — шортами. Причому нарядний верх — зовсім не привід відмовлятися від кумедних квітчастих шорт або шорт в спортивному стилі.
  • Звичайно, білу блузку дозволено носити і з джинсами — широкими, що сидять на стегнах, або вузькими, по фігурі.
  • Ще з джинсовими спідницями, пишними міні-спідницями А-форми, брюками-галіфе, брюками-дудочками до колін …

Варіантів не перелічити, головне — пам’ятати, що такі наряди створюють ні з чим не порівнянний ефект свіжості і святковості. Благо нинішнім літом для цього не треба шукати особливого приводу.

Хіпова біла блузка

Вільна біла блузка із заокругленим низом повернулася з 70-х, щоб стати найбільш затребуваною річчю на кожен день.

Біла блузка плюс біла спідниця — щоб такий наряд не здавався нудним, доповніть його деталями в стилі кантрі: плетеним ременем, шкіряною курткою, сумкою і сандалями з бахромою.

Хочете, щоб вбрання в стилі 70-х виглядало сучасно? Надіньте поверх блузки жилетку з паєтками, а замість джинсів кльош — дудочки. Вони зроблять ноги стрункішими.

Нарядна біла блузка

Загрузка...

Блузка з драпіруванням і поясом — ошатний варіант. Можна поєднувати як з брюками, так і зі спідницею. В якості прикраси добре виглядає довге намисто під чорні перли.

Хочете здаватися стрункішими? Носіть білу блузку з приталеним піджаком до середини стегна. Якщо застебнути піджак лише на один гудзик,  виріз вигідно підкреслить лінію грудей.

Щоб талія здавалася уже, надягніть білу блузку навипуск зі струмуючою спідницею. Підкресліть лінію талії ременем. Романтичний образ буде закінченим, якщо ви доповните наряд капелюхом з широкими полями.

Біла блузка для роботи

Біла блузка для роботи строгого крою або з пікантними вставками і рюшами — у такій блузці «не соромно»відправитися на роботу.

Біла блузка добре виглядає не тільки з контрастними і яскравими тонами, але і з приглушеними пастельними. Вона може доповнити палево-рожевий костюм з бриджами і укороченим піджаком.

Подовжений світло-сірий кардиган і темно-сірі брюки — ідеальне обрамлення для білої блузки, особливо якщо ви хочете створити образ ділової елегантної жінки.

Джерело: ya-modnaya.ru